(FOTO) Pred punim stadionom saopštio srećne vesti: Uroš Đurđević postaje tata
Foto: Instagram

(FOTO) Pred punim stadionom saopštio srećne vesti: Uroš Đurđević postaje tata

Fudbal -

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji strelac fudbalskog kluba Partizan, Uroš Đurđević osvojio je simpatije svih pripadnica nežnijeg pola kada je na nesvakidašnji način pred punim stadionom podelio srećne vesti

Talentovani fudbaler prošao je mlađe kategorije Crvene zvezde i Rada, a 18. avgusta prošle godine potpisao je ugovor sa crno-belima.Međutim, svi oni koji prate neustrašivog strelca fudbalskog kluba Partizan nisu mogli, a da ne primete njegovu nežniju polovinu Miljanu koja mu pruža nesebičnu podršku na svakoj utakmici.

Tako je bilo i prekjuče u polufinalu kupa kada je Partizan pobedio Vojvodinu, a gol je postigao Uroš, koji ne kraju utakmice osvoji srce svih pripadnica nežnijeg pola kada je na nesvakidašnji način sa punim stadionom podelio srećne vesti - Miljana i on će postati roditelji.

Pogledajte kako je izgledao potez kakav do sada nismo videli:

Fudbaler i njegova supruga se s tugom prisetili najsrećnijih trenutaka: Ovo lice im nedostaje svakog dana (FOTO) Nakon smrti supruge ostao je udovac sa TROJE dece: Poznati fudbaler je sa ovom starletom ponovo spoznao sreću (FOTO) Kada sam ostao bez supruge nisam mislio na decu već na SAMOUBISTVO: Potresna ispovest slavnog fudbalera (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track