Najnovije vesti

TRAGEDIJA KAKVU BANAT NE PAMTI: Mladi fudbaler Kumana preminuo tokom utakmice!
Foto: Facebook

Tuga

TRAGEDIJA KAKVU BANAT NE PAMTI: Mladi fudbaler Kumana preminuo tokom utakmice!

Fudbal

Igrač FK 2. oktobar iz Kumana Ognjen Kontrić (23) preminuo je u toku utakmice koju je njegov klub igrao sa Vojvodinom iz Bašaida u okviru međuopštinske lige Kikinda - Žitište.

Tragedija kakva se ne pamti u ovom kraju dogodila se u nedelju oko 18 časova tokom drugog poluvremena meča u Kumanu. Kako kaže predsednik kluba Bojan Gajinov, Ognjen se u prvom poluvremenu požalio na mučninu, izašao iz igre, a nedugo zatim dok je gledao nastavak utakmice pored terena pao kao pokošen.

- Posle 35 minuta igre rekao je da mu je muka i otišao je u svlačionicu da se istušira. Na početku drugog dela igre izašao je ispred svlačionice kako bi gledao nastavak meča. Posle desetak minuta drugog poluvremena samo se srušio na travu. Svi smo bili šokirani. Odmah mu je pritrčao dečko iz Hitne pomoći koji je gledao utakmicu, pokušao sam da mu izvadim jezik iz usta, ali nisam uspeo, samo je krkljao. Ubrzo je stiglo vozilo Hitne pomoći, ali spasa nije bilo - priča Gajinov i dodaje da ništa nije ukazivalo na ovakav epilog:

- Bojana sam pre utakmice pitao da li može da igra, jer znate kako je u nižim ligama, mnogi fudbaleri prethodno veče izlaze i malo više popiju. Rekao mi je da je u subotu mnogo radio i utovarao bale sena, da je zato rano legao, da je odmoran i spreman da zaigra. Imao je i lekarski pregled koji je potreban za registraciju, nikada se ranije nije žalio. Strašna je ovo tragedija za sve nas, bio je sjajan momak.

P. Gajić - S. Urošev

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) DR NEBOJŠA TASIĆ OTKRIVA: Zašto mladi sportisti umiru na terenu, sve o šlogu, infarktu...

 


 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...