ZVEZDAN TERZIĆ: Zvezda ne može da se vodi bez podrške državnog vrha! Ne razumem reakciju polupismenog Kokeze
Foto: Nebojša Mandić

GENERALNI DIREKTOR NEĆE DA ĆUTI

ZVEZDAN TERZIĆ: Zvezda ne može da se vodi bez podrške državnog vrha! Ne razumem reakciju polupismenog Kokeze

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da crveno-beli imaju pomoć države i dodao da bi takva situacija trebalo da bude u dva najveća srpska kluba.

"Zvezda se ne može voditi bez podrške državnog vrha. Tako je bilo i pre 30 godina. Ko god drugačije misli lud je, a isto to važi i za Partizan, pa i Radnički i Spartak u lokalnim samoupravama. Previše su Zvezda i Partizan važni za državni vrh", rekao je Terzić.

Terzić ističe da će otići kada ne bude imao podršku države i navijača.

"Zvezda ima podršku države. Prvi put kada osetim da nemam podršku navijača i države otići ću. Svedoci smo šta je Vučić rekao i da je pomogao i Partizanu za evrolicencu. To je za pohvalu, klubove ne sme da vodi ulica".

Terzić je nastavio prepucavanje sa prvim čovekom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom.

"Bolje bi mu bilo da dobro da se fokusira na utakmicu sa Velsom. Ne razumem reakciju polupismenog i sujetnog Kokeze. Bolje da pročita moj intervju i nešto nauči. Ne razumem njegovu reakciju i pravljenje takvog ambijenta. Ovde se ne radi o Vučiću, već o istini da su važni klubovi, ko god da bude na čelu države, da li kroz premijera, predsednika, ministara".

Ujedno, pozvao je navijače da ispune stadion Rajko Mitić na meču Srbije i Velsa, poručivši da će prisustvovati utakmici.

kurir.rs / Tanjug

foto: Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li će njih dvojica pobediti Vels?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track