ŠTA LI ĆE REĆI DELIJE: Evo šta je Tole Karadžić rekao o Partizanovoj duploj kruni i Zvezdinom krahu
Foto: Kurir sport

na proslavi u kraun plazi

ŠTA LI ĆE REĆI DELIJE: Evo šta je Tole Karadžić rekao o Partizanovoj duploj kruni i Zvezdinom krahu

Fudbal -

Proslavi Partizanove duple krune večeras u "Kraun plazi" prisustvovao je i bivši predsednik kluba i Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

On je rekao da je kao prijatelj uprave kluba došao da proslavi duplu krunu, ali da Partizanu nikada nije pomagao da osvoji trofeje.

"Voleo bih da mi jedan sudija kaže da sam mu rekao da nekoga zaustavi ili da nekome pomaže. To je priča za pojedince i klubove. Već deceniju Zvezda nema tim, ima mnogo unutrašnjih problema i dok ih ne reši, uvek će govoriti da su Savez i predsednik ili sudjenje krivi. Kada bude jednog dana igrala bolje i na domaćoj i na evropskoj sceni, ti problemi biće iza nas", rekao je Karadžić.

On je rekao da ništa posebno ne pomaže sadašnjoj upravi Partizana i da izbegava insinuacije na temu da "daljinski upravlja klubom".

"Partizan ima dobru upravu, dobru ekipu, imali su dobrog trenera i ja im želim da što pre stignu do Lige šampiona i grupne faze", naveo je Karadžić.

Upitan o "posebnom tretmanu na finalu Kupa, pošto je u loži imao fotelju", Karadžić je rekao da to nije tražio, da su mu "podvalili prijatelji" i da će sledeći put tražiti običnu stolicu.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track