Najnovije vesti

ČISTA FUDBALSKA STRAST: Samo za fanatike - za voljeni klub
Foto: Teritorio

NOVO

ČISTA FUDBALSKA STRAST: Samo za fanatike - za voljeni klub

Fudbal
21:08h

U saradnji sa Mađarima, naši programeri napravili FUDBALSKI POKEMON GO!

U maju ove godine na našem tržištu pojavila se mobilna igra koja kombinuje ono što fudbalski fanatici najviše vole: fudbal i strast! Zove se „Teritorio“ i svetlost dana ugledala je nakon sjajne zajedničke akcije mađarskih i domaćih programera.

foto: Teritorio

„Teritorio“ je u svet sportskih igara doneo inovaciju koju su ljubitelji fudbala prepoznali, tako da aplikacija bukvalno iz sata u sat postaje sve popularnija. Naime, ova igra je nadogradila koncept koji je prošle godine započeo čuveni „Pokemon Go“, a on se sastoji u sledećem:

Na REALNOJ mapi čitave planete i u REALNOM vremenu, navijači se bore i osvajaju teritorije u ime svog voljenog kluba. Ujedno, igra beleži precizne statistike igrača i UŽIVO prikazuje koliko navijača ima u kom delu grada, države ili kontinenta!

Ako ovih dana u kancelariji, prevozu ili kafiću vidite da neko pored vas osvaja teritorije na mobilnom telefonu, priključite se i krenite u borbu koja, za razliku od onih surovih navijačkih, za cilj ima samo jedno: čistu fudbalsku strast!

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...