PRINC RIMA ODLUČIO: Ovo je naredna stanica u Totijevoj karijeri
Foto: Fonet

Nema dileme

PRINC RIMA ODLUČIO: Ovo je naredna stanica u Totijevoj karijeri

Fudbal -

Legendarni fudbaler Rome i reprezentacije Italije Frančesko Toti, nastavlja karijeru tamo gde je i započeo!

Iako se krajem maja, pred punim tribinama Olimpijskog stadiona, Princ Rima oprostio od igranja u dresu Vučice, odlučio je da klub u kome je proveo ceo život, ipak, ne napušta!

Naime, kako je otkrio novi trener Rimljana Euzebio di Frančesko, ikona Rome nastaviće misiju, ali kao direktor bivšeg šampiona i člana Serije A.

- Gotovo smo sigurni da će Toti postati novi direktor. Nedavno smo pričali sa njim i srećan sam što ću ga imati pored sebe. Biće od velike pomoći. Očigledno je da kao tek novi trener ne mogu toliko dobro da poznajem sredinu, a Toti će biti od velikog značaja, kao neko ko zna sve u klubu, da bude veza između nas - istakao je Di Frančesko.

Poslednjih dana pojavila se mogućnost da Toti potpiše za ekipu sa nekog drugog kontinenta, međutim, posle ove odluke, jasno da je proslavljeni as definitivno rekao zbogom aktivnom igranju.

Vučica je nedavno pojačala rukovodeći kadar sa Ramonom Monćijem, tvorcem trofejne Sevilje, koji je preuzeo funkciju sportskog direktora. Paklen tandem Toti-Monći, kreće u stvaranje moćne Rome.

Kurir.rs / Kurir sport, Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Da li nam treba video tehnologija u fudbalu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track