(KURIR TV) DELIJE ĆE SE PRIJATNO IZNENADITI: Milojević otkrio zašto Kanga nije otputovao na Maltu
Foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

ZVEZDA ŽELI POBEDU I U REVANŠU SA FLORIJANOM

(KURIR TV) DELIJE ĆE SE PRIJATNO IZNENADITI: Milojević otkrio zašto Kanga nije otputovao na Maltu

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde nisu otišli na Maltu na izlet, tvrdi trener Vladan Milojević i objašnjava zašto u ekipi nema Donalda Mičela i Gejlora Kange.

Crveno-beli su prošle nedelje u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope pobedili Florijanu u Beogradu 3:0, a u četvrtak uveče ih očekuje revanš (20.30). Iako će velika većina reći da je srpski predstavnik završio posao posle 90 minuta, Milojević tvrdi suprotno.

"Odigrali smo jedno poluvreme u Beogradu. Drugo nas čeka sutra na Malti. Nemam šta da dodam u odnosu na moju izjavu posle prve utakmice. Protivnik je tvrd i dobrostojeći, ne bih da se ponavljam. Florijana zna šta hoće na terenu, ima odlike evropske ekipe, što je pokazala u Beogradu. Istu utakmicu očekujemo sutra", rekao je Milojević uoči večerašnjeg treninga na stadionu Hibernijana, gde će meč igrati.

"Ne interesuje nas šta je bilo u prošlom meču. Imamo prednost, ali za nas je utakmica završena 0:0. Mi smo u fazi priprema, ali i zvaničnih utakmica", dodao je Zvezdin trener.

Donald Mičel nije doputovao, jer je u pregovorima oko transfera u turski Genčlerbirligi.

"Što se tiče Donalda, postoji dogovor sa pojedinim igračima da u slučaju dobre ponude mogu da idu. Ja kao trener to poštujem. Poremeti nam koncepciju, ali imam zamenu i verujem da će opravdati moje poverenje", jasan je Milojević.

Mnogi su pomislili da je i Gejlor Kanga na izlaznim vratima "Marakane", jer nije otputovao na Maltu. Međutim, njegovo "opravdanje" je drugačije...

"Kanga nam se priključio malo kasnije, treba mu period adaptacije. Jedan lep detalj za njega, porodila mu se supruga u Parizu, dobio je ćerku. Odlučili smo da ga pustimo da bude sa suprugom i porodicom. Očekujemo da se vrati i bude sa ekipom posle ove utakmice", pojasnio je Milojević.

On je dodao da neće deliti utakmice na velike i male, jer je Zvezdina obaveza da u svakoj ide na pobedu.

"Naši ciljevi su uvek veliki, ime Zvezde nas obavezuje. Dužni smo da damo sve od sebe, bez obzira igramo li evropsku ili domaću utakmicu".

Strateg crveno-belih nije želeo da otkrije sastav za sutrašnju utakmicu.

"Dosta puta sam rekao da tim koji će da izađe na teren zavisi od dosta faktora. Zadovoljan sam sa svima kako rade, a ko ce izaći, videćemo", završio je priču Vladan Milojević.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zašto je dobro to što Kanga ne putuje na Maltu?

(Aleksandar Radonić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track