TOMISLAV KARADŽIĆ: Ne dam Kokezu!
Foto: Marina Lopičić

POČASNI PREDSEDNIK O NAJAVLJENOJ SMENI

TOMISLAV KARADŽIĆ: Ne dam Kokezu!

Fudbal -

Počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije smatra da aktuelni predsednik srpske kuće fudbala dobro radi i ne vidi razlog zašto bi ga zamenio Dragan Džajić

Bura na Terazijama. Dok predsednik Fudbalskog saveza Srbije sprovodi istragu ko je šapnuo Kuriru o njegovoj smeni, Zvezda i Partizan zasad u tišini prate rasplet u srpskoj kući fudbala.

Naš list je juče ekskluzivno objavio da Kokeza uskoro odlazi, a da je ideja državnog vrha s Aleksandrom Vučićem na čelu da Savez preuzmu Dragan Džajić kao predsednik i Žarko Zečević kao generalni direktor.

Ova informacija stigla je i do bivšeg prvog čoveka FSS, sada počasnog predsednika Tomislava Karadžića.

- Ne vidim nijedan razlog da Kokeza napusti Fudbalski savez Srbije. Smatram da je za ovaj period koliko je predsednik odlično radio svoj posao i da treba da ostane na mestu gde je sad. Izuzetno poštujem Džajića i Zečevića, ali nema razloga da sada dođe do smena u FSS - istakao je Karadžić za Kurir, napominjući da će se zalagati da Kokeza po svaku cenu ostane u njegovoj bivšoj fotelji.

Ovakve izjave bile bi neverovatne pre dve godine, kada su Kokeza i Karadžić vodili žestok rat - Slaviša s pozicije potpredsednika Crvene zvezde, a Tomislav s mesta predsednika Saveza. Ipak, tokom vremena došlo je do pomirenja i do velike ljubavi dvojice funkcionera, što je potvrđeno na skupštini FSS kad je jednoglasno i mirno, bez pompe, Karadžić ustupio fotelju Kokezi.

Kurir / Milan Nastić

Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zašto je dobro to što Kanga ne putuje na Maltu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track