GROBARI VREĐALI ĐURĐEVIĆA ZBOG BRAZILCA: Nisam čuo navijače da zvižde! Nisam u sukobu sa Leonardom!
Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

napadač partizana očekuje da leo ostane u crno-belom dresu

GROBARI VREĐALI ĐURĐEVIĆA ZBOG BRAZILCA: Nisam čuo navijače da zvižde! Nisam u sukobu sa Leonardom!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je da je pobeda od 2:0 u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za LŠ protiv Budućnosti solidna prednost crno-belih pred meč u Podgorici.

"Očekivali smo ovako tešku utakmicu, jer je prva zvanična utakmica uvek teška. I vreme je jako bilo teško, jako sparno, ali isto je bilo i njima... Najbitnije je da smo utakmicu završili pobedom, dva gola razlike je solidna prednost pred drugu utakmicu", rekao je Đurđević i nastavio:

"Očekivali smo da će ovako igrati, da će se manje-više braniti i čekati svoje šanse iz kontranapada. Nisu nas toliko iznenadili... Imali smo dosta prilika, ali šta je tu je, bitno je da je ostvarena prednost pred revanš. Zadovoljan sam, postigao sam gol što je bitno, cela ekipa je odigrala dobro. Ono što je najbitnije jeste pobeda".

Pojedini navijači Partizana su vređali Đurđevića pošto su mu zamerili na sebičnosti. Đurđević nije dozvolio Leonardu da izvede penal, kao i jedan slobodan udarac, a pristalice Partizana mu posebno zameraju što u 90. minutu nije asistirao Brazilcu, koji je bio u gol šansi.

"Nisam čuo navijače da zvižde, nikad ih ne čujem. Sigurno da bih drugačije reagovao u drugoj situaciji, bio je 90. minut. Ne razmišlja se isto u 90. i u prvom minutu. Šutirao sam dobro, golman je odbranio. Ne postoji sukob između Leonarda i mene. Bilo je dosta teško u prvom poluvremenu bez njega, navikao sam da igram sa njim, postigao je dosta golova prošle sezone, drago mi je što je ušao u drugom poluvremenu i što je postigao drugi gol", naveo je Đurđević.

On je rekao da bi voleo da Leonardo ostane u Partizanu. "Naravno da priželjkujem da ostane, on znači mnogo Partizanu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track