(VIDEO) ALBANAC TALIČAN PARTIZANU: Evo zašto crno-beli po lepom pamte trenera Olimpijakosa
Foto: Fonet

VELIKI REZOVI U PIREJU

(VIDEO) ALBANAC TALIČAN PARTIZANU: Evo zašto crno-beli po lepom pamte trenera Olimpijakosa

Fudbal -

Olimpijakos ove sezone mora u Ligu šampiona! To je naređenje Evangelisa Marinakisa, vlasnika kluba.

Prva prepreka na tom putu mu je Partizan (ako ne bude iznenađenja u Podgorici).

Olimpijakos je sedmu godinu zaredom postao šampion Grčke, ali sve to nije dovoljno Marinakisu i navijačima, jer ekipa nije igrala u Ligi šampiona. U kvalifikacijama je eliminisana od Hapoel Ber Ševe. U Ligi Evrope je ispala u osmini finala od Bešiktaša.

Zato je gazda povukao radikalne rezove.

Prošle sezone je na klupi na "Karaiskakisu" sedelo pet trenera, a Marinakis je sada tražio sigurno rešenje na duže staze. Razmatrao je mnogo kandidata, među kojima i sadašnje trenere beogradskih večitih rivala Vladana Milojevića i Miroslava Đukića, a na kraju se opredelio za Albanca Besnika Hasija.

Na taj potez se odlučio malo zbog dobre saradnje sa njegovim menadžerom Faljijem Ramadanijem, a malo više zato što je Hasi dobro radio u Anderlehtu i Legiji.

Zanimljivo je to da je Hasi bio pomoćni trener u Anderlehtu 2010. godine, kada ga je Partizan posle penala u Briselu pobedio i plasirao se u Ligu šampiona!

Da li će Albanac rodom iz Đakovice i sada biti taličan za crno-bele?!

Olimpijakos je napravio i velike promene u igračkom kadru. Već je potrošio 8,5 miliona evra na pojačanja, među kojima su Vadis Ođiđa Ofoe iz Legije i Emanuel Emenike iz Fenerbahčea (po 2,5 miliona), zatim srpski reprezentativac iz Konje Jagoš Vuković...

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Fonet)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Vruće kuglice i kod UEFA ?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track