PARTIZAN NAPADA LIGU ŠAMPIONA: Crno-beli u visokom stilu!
Foto: Kurir

NA POBEDU I U PODGORICI

PARTIZAN NAPADA LIGU ŠAMPIONA: Crno-beli u visokom stilu!

Fudbal -

Četa trenera Miroslava Đukića po poslednjoj modi otputovala u Podgoricu na revanš meč kvalifikacija s Budućnošću (prvi meč 2:0)

foto: Kurir

Budućnost na travi, Olimpijakos u glavi! A kako drugačije nego ovako najaviti večerašnji (20.45) meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Podgorici, u koji crno-beli ulaze s prednošću od 2:0 iz Beograda i solidnim šansama da se u narednoj rundi sastanu s Atinjanima.

foto: Kurir

Crno-beli su u odelima po najvišoj modi otputovali u Crnu Goru i, što je najbitnije - u lepom raspoloženju sleteli na aerodrom u Podgoricu.

- Želimo da prođemo dalje. U prvoj utakmici smo pokazali da smo kvalitetnija ekipa od Budućnosti. To ne znači da ćemo sada da ih potcenimo, naprotiv, ići ćemo na novu pobedu jer samo tako sigurno možemo otići u treće kolo. Za ovih nekoliko dana smo uigraniji, tako da očekujem baš dobar meč - izjavio je Nemanja Mihajlović za klupski sajt.

foto: Kurir

U Podgorici će za vreme utakmici biti skoro 40 stepeni.

- Naši Crnogorci Janković i Kosović nas obaveštavaju da je u Podgorici veoma toplo i da će biti neviđena vrućina tokom utakmice. Ali ništa manje hladnije nije bilo ni tokom prvog meča u Beogradu, tako da smo spremni na sve - jasan je mladi Mihajlović.

foto: Kurir

Crnogorski reprezentativac iz redova Partizana Marko Janković dobro zna šta crno-bele očekuje u Podgorici.

- Čeka nas izuzetno težak meč. Imamo finu prednost od 2:0, koja je mogla da bude i veća, ali dobro. Moramo biti maksimalno oprezni kako bismo ostvarili novu pobedu. Reprezentativac sam Crne Gore, tako da znam kakva je atmosfera na tribinama i kakav je teren. Sprema se dobar ambijent kakav dugo nije viđen u Crnoj Gori.

foto: Kurir

Svakako da mi prija što ću igrati na stadionu na kom igram za reprezentaciju ali, naravno, najbitnije mi je da se koncentrišem na našu igru i naš tim. Budućnost se sada neće povući kao u Beogradu, sigurno će nas napasti, što je na neki način i dobro jer ćemo imati otvoreniji prilaz njihovom golu. Nadam se najboljem - jasan je Janković.

foto: Kurir

Kurir / Goran Anđelković

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Dižu se radnici, gladuju do ispunjena zahteva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track