DOMAĆIN JE GOSTOPRIMLJIV: Pozdrav Varvara probudio samo Leonarda, ostali mirno spavali
Foto: Partizan/Miroslav Todorović

PARTIZANOVA MIRNA NOĆ

DOMAĆIN JE GOSTOPRIMLJIV: Pozdrav Varvara probudio samo Leonarda, ostali mirno spavali

Fudbal -

Fudbaleri Partizana večeras od 20.45 igraju revanš meč kvalifikacija za LŠ protiv Budućnosti, a noć u Podgorici protekla je u znaku 'Varvara' koji su crno-bele pozdravili u gluvo doba noći.

Nekolicina navijača Budućnosti okupila se ispred hotela u kome borave igrači Partizana i pesmom i povicima pokušali su da im poremete miran san pred veoma važnu utakmicu.

Po svemu sudeći, ako su imali nameru da poremete plan rada crno-belima u tome nisu uspeli. Kako poručuju iz kluba, niko ništa nije ni čuo ni video.

"Većina nas nije ni čula da se išta dešavalo, već smo videli jutros izveštaje na portalima. Mi smo bratski klub sa FK Budućnost i zahvaljujemo se na gostoprimstvu i profesionalnom odnosu svih u klubu. To se dešava u fudbalu i ne treba pridavati značaj", rekli su za Kurir iz kluba.

A kako su preneli portali, buka koju su 'Varvari' napravili ispred hotela bila je toliko glasna da su se probudili svi gosti, te je reagovala i policija.

Na sve to, prvotimac crno-belih Leonardo je na društvenim mrežama podelio fotografiju navijača i u opisu slike poručio da mu je potreban mir. Tu istu fotografiju je ubrzo sklonio sa Instagrama.

kurir.rs / kurir sport

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Suma je priča bez kraja ?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track