DRUGA STRANA STRAVIČNE NESREĆE Majka Stele Kovačević: Moja ćerka nije vozila pijana, to su laži! Hoće da nas reketiraju
Foto: Dado Đilas, Privatna Arhiva

OGLASILA SE SUPRUGA DARKA KOVAČEVIĆA

DRUGA STRANA STRAVIČNE NESREĆE Majka Stele Kovačević: Moja ćerka nije vozila pijana, to su laži! Hoće da nas reketiraju

Fudbal -

Danijela Kovačević, supruga sportskog direktora atinskog Olimpijakosa ogorčena je povodom pisanja grčkih medija koji su za Stelu Kovačević pisali da je u alkoholisanom stanju izazvala stravičnu saobraćajnu nesreću.

Nije ovih dana lako Danijeli i bivšem proslavljenom fudbaleru Darku Kovačeviću, roditeljima dvadesetjednogodišnje Stelle, koja je 9. jula, oko tri sata iza ponoći, bila akter saobraćajne nesreće u Atini. Stellinu majku zabolele su neistine koje su plasirali grčki mediji,a potom ih prenela i srpska štampa.

Danijela iznosi pravu istinu o saobraćajnoj nesreći, u kojoj je učestvovala njena ćerka:

foto: Kurir sport, Privatna arhiva

- Želim da najpre ukažem na mnogo nelogičnih činjenica, da ne kažem laži i izmišljotina, koje su se pojavile u medijima, ovde u Grčkoj, a potom i u Srbiji. Stella ima 21, a ne 18 godina kako su napisali. Srećom niko te večeri nije teže povređen, a svi akteri prošli su samo sa lakšim telesnim povredama, uključujući, i našu ćerku. Ona je upravljala svojim “ range roverom”, a ne vozilom čiji sam ja vlasnik- priča Danijela i nastavlja:

foto: Kurir sport, Privatna arhiva

-Stella je nakon noćnog provoda, u društvu drugarice, povezla i dvojicu drugara, koji nisu imali prevoz do kuće. Iznenada tokom vožnje, Stella je izgubila kontrolu nad vozilom i zakačila bankninu. S obzirom da je mlad i neiskusan vozač, udarila je u drugo vozilo kojim je upravljala žena. Ona nije povređena i osim materijalne, nije pretrpela nikakvu štetu. Važno je naglasiti da Stella nije bila pod dejstvom alkohola, što je policija zvanično i potvrdila- kaže Danijela.

foto: Kurir sport, Privatna arhiva

Da se desila saobraćajka medije su odmah alarmirali mladići koje je Stella povezla, priča Danijela i nastavlja:

-Mediji su objavili da je žena koja je upravljala automobilom teško povređena i operisana. To je gnusna neistina i laž.Ta žena, osim straha, jer logično je da se uplašila, nije zadobila nikakvu povredu i u stalnom je kontaktu sa nama- kaže Danijela.

foto: Kurir sport, Privatna arhiva

Za ovakav postupak mladića, Danijela ima objašnjenje:

-Znajući ko je Stellin otac , lakše povređeni mladići očigledno su bili željni medijske popularnosti, ali i profita. U Grčkoj se ovakve izjave debelo naplaćuju. Oni su alarmirali javnost i sada se piše svašta, sve naravno s ciljem da se od Darka izvuče novac.U cilju istine i verodostojnog prikaza onoga što se dogodilo u Atini, želimo da javnosti u Srbiji sazna pravu istinu. Neistinite verzije događaja veoma su nas potresle- kaže na kraju Danijela.

foto: Printskrin/Facebook

Njen suprug, Darko Kovačević je sportski direktor atinskog “Olimpijakosa”. Uspešnu fudbalsku karijeru započeo je u zrenjaninskom “Proleteru”, a igrao za “Juventus”, “Real Sosijedad” i “Olimpijakos”.

kurir.rs / kurir sport

foto: Kurir sport/Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ili nas je Vučelić lagao ili...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track