Žene hrvatskih fudbalera u polufinalu EP

EURO 2012

Žene hrvatskih fudbalera u polufinalu EP

Fudbal -
Britanski list Miror uporedo sa Evropskim prvenstvom u fudbalu napravio je prvenstvo supruga i devojaka fudbalera, pa je tako Nives Celzijus prošla bolje nego hrvatska reprezentacija
1 / 6

Hrvati će ipak u polufinalu Euro 2012!

Naime, britanski list Miror uporedo sa Evropskim prvenstvom u fudbalu napravio je prvenstvo supruga i devojaka fudbalera, pa je tako Nives Celzijus prošla bolje nego hrvatska reprezentacija.

Stigla je do četvrtfinala i najverovatnije će u polufinale jer vodi protiv Ukrajinke Julije Voronjin. Hrvatica trenutno ima 80 odsto glasova više od supruge Andreja Voronjina.

U polufinale već su ušle Irina Šajk, devojka Kristijana Ronalda, Nemica Sara Brandner, devojka Bastijan Švajnštajger. U toku je glasanje poslednje četvrtfinalr, gde se takmiče Aleks Coran, lepša polovina Engleza Stevena Džerarda i pevačica Šakira, devojka Džerarda Pikea.

Supruga Dine Drpića još je bolja u igrici "Rat muza" meksičkog portala. Nives je tu bolje rangirana i trenutno je na drugom mestu. Ispred nje je devojka Kristijana Ronalda (27), Ruskinja Irina Šajk (26).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track