ZVEZDA GOSTUJE RADNIKU Milojević: Da nastavimo sa dobrim rezultatima
Foto: FK Crvena zvezda

4. KOLO SUPERLIGE

ZVEZDA GOSTUJE RADNIKU Milojević: Da nastavimo sa dobrim rezultatima

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da očekuje od svoje ekipe i da na utakmici protiv Radnika nastavi s dobrim rezultatima i dodao da je ekipi "teško pala" povreda Branka Jovičića.

"Očekuje nas jako ambiciozna ekipa, što se vidi po rezultatima i igračima koje su doveli. Idemo u fudbalski grad, koji je postao stabilan u Super ligi. Njihovog trenera Simu Krunića mnogo poštujem. Do 31. avgusta i kraja prelaznog roka ima još dosta i dalje se traži najbolji tim. Imaju respektabilni ekipu i jako su dobri, ali to ne umanjuje da mi moramo da nastavimo kao i do sada, što i očekujem od mog tima", rekao je Milojević.

Zvezda će sutra od 20.00 gostovati Radniku u Surdulici u četvrtom kolu Super lige Srbije. Crveno-beli imaju devet bodova i nalaze se na deobi prvog mesta sa Vojvodinom i Partizanom, dok je Radnik osmi sa četiri.

Milojević je rekao da su svi u konkurenciji za sutrašnju utakmicu, osim Branka Jovičića koji je u prethodnom kolu doživeo povredu stopala i Milana Rodića koji se oporavlja od povrede.

"Svi su spremni sem Jovičića koji će dugo da odsustvuje. Oporavak Rodića ide dobro, ali neće biti sutra u protokolu. ;Jovičić nas je vezao, mi smo tražili takvog igrača, a sada moramo da nadjemo drugo rešenje. Teško nam je to palo, ali moramo da nadoknadimo. Želimo da se što pre vrati, a vratiće se još jači", rekao je Milojević.

Novinare je zanimalo kakva je situacija sa Rikardinjom koji po oceni javnosti nije opravdao očekivanja.

"Ne volim da pričam pojedinačno, ne znam šta očekujete da vam kažem?! Nisu svi igrači isti. Nekom treba više vremena da se adaptira. Tu su i porodične stvari, možda je i jezik brarijera. Preveliki je pritisak bačen na njega. Ja verujem u svakog igrača, pa tako i u Rikardinja. Bićemo strpljivi, on je bio u konkurenciji za Čukarički, ali je došlo do povrede na treningu. Želim da mu skinem pritisak. Mislim da je kvalitetan igrač, što pokazuje na treningu i veliki je profesionalac", rekao je Milojević.

Trener Zvezde upitan je da li utakmica protiv Radnika dolazi u pravom trenutku kao priprema za meč protiv Krasnodara u plej-ofu Lige Evropa.

"Moja filozofija je takva da je svaka naredna utakmica bitna. Koliko god da je blizu Krasnodar, ne želim da razmišljamo o tome. Za nas je najbitniji Radnik", rekao je on.

Milojević je rekao da ga raduje što je njegova ekipa pokazala da može da igra u različitim sastavima i što su igrači koji su kasnije došli u tim u dobroj kondiciji.

On je dodao da ga raduje što crveno-beli nisu primili gol, ali da to nije zasluga samo golmana, već celog tima.

"Fudbal je kolektivan sport i ne možete nikoga da izdvojatae. Uvek se nadje neko ko će da se istakne. Ja to gledam na drugačiji način. Za sve, kako odbranu, tako i napad su uvek bitni svi igrači. To je kao jedan sistem povezanih sudova, ja hoću igrače koji pamet i ego moraju da unesu u kolektiv. Iz tog razloga izbegavam da pričam o pojedincima", kazao je Milojević.

kurir.rs / Beta

foto: FK Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Da li je UEFA mafija?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track