RUSI ŠOKIRALI CRVENU ZVEZDU: Krasnodar ne želi da igra na Marakani, tražio hitnu reakciju UEFA i suspendovanje stadiona!
Foto: Dado Đilas

Žale se na loš teren

RUSI ŠOKIRALI CRVENU ZVEZDU: Krasnodar ne želi da igra na Marakani, tražio hitnu reakciju UEFA i suspendovanje stadiona!

Fudbal -

Ruski fudbalski klub Krasnodar žalio se Evropskoj kući fudbala UEFA zbog očajnog stanja terena na Marakani i zatražio hitnu reakciju uoči revanš utakmice plej-ofa za Ligu Evropa protiv Crvene zvezde.

Rusi su konstatovali da ne žele da igraju na terenu kakav je Zvezdin, , saznaje ekskluzivno Žurnal.

Evropskoj kući fudbala su ruke vezane jer osim stadiona Partizana i Vojvodine, nijedan drugi u Srbiji ne ispunjava uslove UEFA.

Ukoliko i dođe do promene mesta odigravanja to će izazvati velike probleme u organizaciji jer je Crvena zvezda gotovo rasprodala stadion "Rajko Mitić", pa na nekom drugom stadionu ne bi bilo mesta za sve navijače sa ulaznicama.

Teren na stadionu Zvezde jeste u lošem stanju, što se videlo na prethodnim utakmicama, kao na primer protiv Čukaričkog, a iz Crvene zvezde su najavili da će zameniti travnati tepih odmah posle utakmica protiv Krasnodara i Partizana.

Kurir sport/Sportski žurnal

Foto: crvenazvezdafk.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čisti kao suze, a poništeni: 8 slučajeva kada jedino sudije nisu videle gol

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track