Nova pobeda Bajerna, Menhengladbah ispustio trijumf
Foto: Reuters

Bundesliga

Nova pobeda Bajerna, Menhengladbah ispustio trijumf

Fudbal -

Fudbaleri Bajern Minhena ostvarili su i drugu pobedu u Bundesligi, pošto su sa 2:0 kao gosti bili bolji od Verdera. Strelac je bio Robert Levandovski u 75. i 78. minutu.

Bajern ima šest bodova, koliko i Hamburg, koji je u petak zabeležio drugu pobedu u novoj sezoni.

Priliku da se izjednači na prvom mestu na tabeli propustila je Borusija Menhengladbah, koja je u gostima igrala 2:2 sa Augsburgom. Augsburg je poveo već u prvom minutu pogotkom Alfreda Finbogasona, a preokret gostima doneli su Denis Zakaria u sedmom i Oskar Vent u 30. Borusija nije uspela da sačuva prednost, a bod domaćinu u 89. minutu doneo je Serdjo Kordova.

Prve bodove od povratka u Bundesligu osvojio je Štutgart, koji je na svom stadionu sa 1:0, golom Holgera Badštubera u 53. minutu, pobedio Majnc.

Volfsburg je takodje osvojio prve bodove ove sezone, pobedom sa 1:0 nad Ajntrahtom u Frankfurtu. Gol je dao Danijel Didavi u 22. minutu. Reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović igrao je celu utakmicu za Ajntraht, dok je član mlade selekcije Luka Jović bio na klupi.

Bajer i Hofenhajm igrali su u Leverkuzenu nerešeno 2:2. Domaćin je dva puta vodio, golovima Vendela iz penala u 32. i Karima Belarabija u 49. minutu, ali su gosti osvojili bod, pošto je prvo u 47. izjednačio Andrej Kramarić, a potom u 70. Mark Ut.

Kurir sport, Beta, Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Žreb za Ligu Evropa. Ove dve utakmice će obeležiti kvalifikacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track