NIKO NIJE NA PRODAJU! Zvezdan Terzić: Odbili smo sve ponude, imamo tim koji može da izbori proleće u Evropi
Foto: Nebojša Mandić

GENERALNI DIREKTOR OTKRIO

NIKO NIJE NA PRODAJU! Zvezdan Terzić: Odbili smo sve ponude, imamo tim koji može da izbori proleće u Evropi

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da klub neće prodati nijednog fudbalera do kraja prelaznog roka i da će pokušati da izbori proleće u Evropi.

"Odbili smo sve ponude, za sve igrače. Nijedan nije na prodaju. Ne znam šta bi trebalo da se desi poslednjih dana prelaznog roka. Želimo da sa najjačim sastavom odigramo sve utakmice i probamo da dočekamo proleće u Evropi", rekao je Terzić.

Zvezda je za Ričmonda Boaćija imala ponudu od četiri miliona evra, za Gelora Kangu tri, a Mičela Donalda i Uroša Račića po milion i po.

Terzić nije želeo da kaže koji su klubovi nudili novac za igrače Zvezde. "Imali smo šansu da samo od njih dvojice prihodujemo sedam miliona evra. Veliki je to novac, bilo je izazova. Sportski interes je u ovom momentu iznad svega", kazao je Terzić.

Direktor crveno-belih je naveo da je stvoren kompaktan tim i da je želeo da se sačuva ekipa po svaku cenu.

Ugovori ističu Kangi, Donaldu, Damjanu Le Taleku i Slavoljubu Srniću.

"Razgovaraćemo sa svima. Sa Kangom smo mnogo toga dogovorili i u subotu ću se videti sa njegovim menadžerom u Parizu. Svi ti igrači su izrazili želju da ostanu u Zvezdi. Nadam se da ćemo sve isplanirano i započeto privesti kraju na obostrano zadovoljstvo", rekao je Terzić.

On je istakao da Zvezdi ne treba više pojačanja, s obzirom na to da će svi pomenuti ostati u klubu.

"Mnogo igrača se nudi, čak i oni koje smo želeli u junu, a oni su tada odbijali. Nećemo da gomilamo igrački fond, bez obzira na to što smo svesni da imamo mnogo utakmica ove jeseni", rekao je generalni direktor Zvezde.

Po njegovim rečima, Zvezda je stvorila tim koji u Ligi Evropa sa svakim "može kvalitetno da se sudari".

"Stvorili smo tim koji i u Ligi Evropa može sa svakim da se kvalitetno sudari. Sa pravom očekujem da, bez obzira na jaku grupu, možemo da dočekamo proleće u Evropi. Biće besparice i muke, ali navikli smo na to. Stisnućemo se, sve zarad što jačeg tima i što boljih sportskih rezultata", rekao je Terzić.

Terzić je rekao da je klub ispunio sve što je obećano i da je ostvaren san čekan 10 godina.

"Projekat u koji smo skromno, tiho ušli, pre Florijane, posle osam evropskih utakmica smo pokazali da smo napravili kvalitetan tim, sa pojedincima koji imaju izvanredan karakter i kvalitet, trenerom koji ima pobedničku crtu", rekao je Terzić.

kurir.rs / Beta

foto: Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Snaga Srbije- Sale ima ludačku energiju i ambiciju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track