GROBARI I DELIJE RATUJU ZBOG OŽEGOVIĆA: Pljuvačina, vređanje i prozivke!
Foto: Saša Pavlić

usijao društvene mreže

GROBARI I DELIJE RATUJU ZBOG OŽEGOVIĆA: Pljuvačina, vređanje i prozivke!

Fudbal -

Dosadašnji fudbaler Čukaričkog, Ognjen Ožegović zameniće novog napadača Olimpijakosa Uroša Đurđevića u timu Partizana

Ovaj transfer izazavao je mnogo bure, jer je Ožegović dete Crvene zvezde, i kao što je već poznato osvedočeni navijač tima sa Marakane. To je razlog što navijači Partizana i Crvene zvezde citiraju njegovu izjavu od pre samo mesec i po dana. - Naredni san je da osvojim titulu sa Zvezdom i da se radujem ispod severa - rekao je tada Ožegović.

Sličan scenario dogodio se avgusta 2010. godine, kada je dres Partizana zadužio golman Vladimir Stojković koji je nastupao za Crvenu zvezdu, i čak u jednoj TV emisiji izjavio da nema tih para za koje bi prešao u redove Partizana.

Grobari su Stojkovića brzo prihvatili, dok se Delije nisu pomirile sa tim, i svaki derbi sa Partizanom koriste da pogrdno vređaju i gađaju pirotehničkim sredstvima nekadašnjeg miljenika.

Sa druge strane pristalice Partizana su dovođenjem Ognjena Ožegovića izuzetno revoltirane.

Zanimljivo u sastavu Partizana je nekoliko fudbalera sa omladinskom školom Crvene zvezde i nastupima za prvi tim kluba sa Marakane: Nemanja Miletić, Petar Đuričković, Filip Kljajić, Vladimir Stojković, kao i novi fudbaler Olimpijakosa Uroš Đurđević.

Kurir sport, Foto: Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zvezdaši , gde ćete biti 19. oktobra?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track