TRIJUMF RANDERSA, ODLIČNA PARTIJA ĐURĐIĆA: Srpski centarfor odigrao najbolju utakmicu od dolaska u Dansku
Foto: FK Randers

Upisao gol i asistenciju

TRIJUMF RANDERSA, ODLIČNA PARTIJA ĐURĐIĆA: Srpski centarfor odigrao najbolju utakmicu od dolaska u Dansku

Fudbal -

Srpski fudbaler Nikola Đurđić odigrao je najbolju partiju od dolaska u Dansku.

On je u duelu sa Olborgom postigao gol i upisao asistenciju, a njegov Randers je ostvario ubedljiv trijumf od 4:1 u osmom kolu danske Superlige.

31-godišnji centarfor je bio asistent u 33. minutu kod gola Kauka, da bi dva minuta pre kraja meča zatresao mrežu i tako postavio konačan rezultat.

Interesantno da je pre nekoliko meseci upravo protiv Olborga Đurđić postigao svoj prvenac u dresu Randersa. Bilo je to u revanš utakmici prošlosezonskog četvrtfinala plej-ofa danskog šampionata.

Đurđić ulazi u odličnu formu pošto je i pre desetak dana u Kup meču protiv Agerbeka bio strelac. On je u svojoj karijeri najbolje partije pružao nastupajući upravo za skandinavske timove Haugesund i Helsingborg u Norveškoj i Malme u Švedskoj, a izuzetan kvalitet pokazao je i u Bundesligi, gde je nosio dresove Grojter Firta, Augzburga i Fortune.

Randersu je ovo bila prva pobeda u novoj sezoni, pošto je u prethodnih sedam duela ostvario tri remija i četiri poraza, pa je pobegao sa dna tabele. Orhus je na drugoj strani zabeležio četvrti poraz i pao je na deseto mesto danske Superlige.

Kurir sport

Foto: FK Randers

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track