FUDBALERI PARTIZANA: Realan rezultat protiv Jang Bojsa
Foto: Partizan/Miroslav Todorović

Zadovoljni bodom

FUDBALERI PARTIZANA: Realan rezultat protiv Jang Bojsa

Fudbal -

Fudbaleri Partizana ocenili su da je nerešen rezultat protiv Jang Bojsa realan i istakli da je dobro početi grupnu fazu Lige Evropa pozitivnim rezultatom.

"Veoma teška utakmica, pre svega zbog tog specifičnog terena... Krivo mi je što smo primili onakav gol, nisu nam ga dali iz akcije, bila je neka gužva, baš bez veze, ali, opet, kad se sve sabere i oduzme, mislim da je nerešen rezultat realan", rekao je Nemanja R. Miletić.

Fudbaleri Partizana odigrali su juče u Bernu nerešeno 1:1 protiv Jang Bojsa, u utakmici prvog kola Grupe B u Ligi Evropa.

"Iskreno mislim da su nas malo potcenili. Ne znam kako mogu da kažu za klub kao što je Partizan da ne znaju ko smo ni šta smo, ali to ide na njihovu dušu. Rekao sam pre utakmice da idemo na pobedu, ali zadovoljni smo i bodom", rekao je Miletić.

Zoran Tošić je rekao da veruje da će njegova ekipa biti sve bolja iz utakmice u utakmicu.

"Ovo je ozbiljno takmičenje, takmičenje gde Partizan pripada. Bez obzira na to što nismo ostvarili pobedu ne možemo da budemo nezadovoljni. Svaki put je dobro kada započnete grupnu gazu pozitivnim rezultatom. Verujem da ćemo biti još bolji. Pozitivan rezultat je bitan na početku i posle je sve lakše. Uveren sam da će biti još bolje", rekao je Tošić.

Partizan je na stadionu "Švajcarska" poveo golom Marka Jankovića u 11. minutu, ali je samo tri minuta kasnije Jang Bojs izjednačio.

"Znali smo da nas čeka težak meč protiv izuzetno dobre ekipe sa dobrim individualnim kvalitetom, pogotovo kad igraju kod kuće. Mislim da smo dobro ušli u meč, rano smo dali gol, ali na našu nesreću ubrzo su ga i oni dali. Na kraju, mislim da je 1:1 realan rezultat i da treba da budemo zadovoljni", rekao je Janković.

"Što se gola tiče, naravno da mi je drago. Bilo je dosta asistencija u prethodnom periodu, evo sad i gol, ali najbitnije je da je ekipa ostvarila pozitivan rezultat", dodao je Janković.

U drugom kolu, 28. septembra, Partizan će od 21.05 u Beogradu igrati protiv Dinama iz Kijeva.

"Ovaj bod nam daje veliko samopouzdanje i mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu da igramo sve bolje i bolje. Sad nam dolazi Dinamo kući, nažalost igramo pred praznim tribinama, kao da je prijateljska utakmica, ali moramo i tu da damo maksimum i da se pokažemo u što boljem svetlu", rekao je Bojan Ostojić.

Beta

Foto: Partizan/Miroslav Todorović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ko će se posle finala EP krstiti sa tri prsta?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track