Najnovije vesti

TRENER KELNA ŠTEGER: Zvezda je veliki klub s velikom tradicijom u Evropi
Foto: Reuters

Respektuje crveno-bele

TRENER KELNA ŠTEGER: Zvezda je veliki klub s velikom tradicijom u Evropi

Fudbal

Trener fudbalera Kelna Peter Šteger rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici Lige Evropa protiv Crvene zvezde pre svega mora da bude koncentrisana na najosnovnije stvari, jer očekuje težak zadatak protiv "tima s velikom tradicijom u Evropi".

"Crvena zvezda je veliki klub i ima veliku tradiciju u Evropi. Oni dominiraju u domaćem prvenstvu. Ukoliko pratite srpski fudbal, znate da se tamo igra tehički veoma dobro. Pobedili su dobre timove u kvalifikacijama i puni su samopouzdanja. Očekuje nas težak zadatak. U predstojeći ulazimo sa željom da nadogradimo dobre stvari iz meča sa Hanoverom. Moramo da budemo koncentrisani na najosnovnije stvari", rekao je Šteger na današnjoj konferenciji.

Keln će sutra u drugom kolu Grupe H Lige Evropa od 19.00 dočekati Crvenu zvezdu.

"Mislim da je grupa relativno izbalansirana.Ako ste u grupi sa Arsenalom, koji je 19 godina zaredom igrao u Ligi šampiona, ostalo nam je objektivno, samo da se borimo za to drugo mesto u grupi. Upravo to će shvatiti i Crvena zvezda i BATE Borisov kada budu igrali sa Arsenalom. Iako trenutno ne zauzimamo drugo mesto, objektivno je da smo u ravni sa srpskim i beloruskim timom", rekao je Šteger.

On je dodao da ga raduje što će njegova ekipa na sutrašnjoj utakmici imati veliku podršku navijača, uz ocenu da to "mnogo znači igračima".

Beta

Foto: Reuters

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...