MBAPE: Tek smo na početku; Tijago Silva: Više nas poštuju
Foto: AP

Parižani u formi

MBAPE: Tek smo na početku; Tijago Silva: Više nas poštuju

Fudbal -

Mladi napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape, nakon ubedljive pobede nad Bajernom (3:0) u Ligi šampiona, uporio je rivale u tom takmičenju da je njegov tim na početku i da tek sleduju prave partije.

Parižani su dominantnom igrom nadigrali velikana iz Minhena, uz golova Danija Alvesa, Edinsona Kavanija i Nejmara, ali i dve asistencije Mbapea.

"Naša priča je tek počela. Znamo da smo pružili sjanu igru protiv velikog tima. Očekivanja su ogromna, što je normalno posle transfera kluba. Tu smo da svaki meč pobedimo", rekao je Mbape za francuski Kanal plus.

Vezista Marko Verati izneo je niz pohvala za 18-godišnjeg tinejdžera koji je letos stigao u PSŽ iz Monaka za 180 miliona evra.

"Kilijan je neverovatan, ima tek 18 godina, a kakve partije pruža. Trudimo se da mu pomognemo, kao i on što želi svakim danom da napreduje. Srećni smo što ga imamo, igra protiv Bajerna daće mu još više na samopouzdanju".

Kapiten Tijago Silva smatra da je ekipa sa Parka prinčeva znatno jača ove sezone.

"Svake godine smo sve bolji. Sa Mbapeom i Nejmarom smo dobili mnogo, ostali timovi će više da nas poštuju. Moramo da nastavimo ovako", zaključio je Brazilac.

Fudbaleri Pari Sen Žermena posle dva kola Lige šampiona imaju maksimalnih šest bodova u B grupi, a u narednom gostuju Anderlehtu 17. oktobra.

Tanjug

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Ovo treba da zabrine Zvezdaše i da ohrabri Partizanovce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track