(KURIR TV) ZVEZDINA OSVETA POSLE 28 GODINA Boaći blistao od sreće posle istorijske pobede nad Kelnom
Foto: Fonet

ODLIČAN MEČ

(KURIR TV) ZVEZDINA OSVETA POSLE 28 GODINA Boaći blistao od sreće posle istorijske pobede nad Kelnom

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Keln sa 1:0 u 2. kolu Lige Evrope, na pakleno teškom gostovanju u Nemačkoj, strelac jedinog gola na meču Ričmond Boaći blistao je od sreće!

Nemcima je presudio majstorski pogodak Boaćija sa 25 metara u prvom poluvremenu, u drugom je pogodak Kelna visio u vazduhu, ali je sreća bila uz ekipu Vladana Milojevića, čak tri puta se drmala stativa Borjanovog gola.

Junak trijumfa Crvene zvezde u Kelnu Ričmond Boaći zahvalio se svima na podršci i istakao da je pobeda proizvod dobre igre celog tima.

"Kao i uvek želim pre svega da se zahvalim Bogu i svojoj porodici, kao i ovom neverovatnom timu čiji sam deo. Svi momci su pokazali izuzetan kvalitet koji poseduju. Igrali smo odlično i to smo uspeli da materijalizujemo i da osvojimo tri vrlo važna boda. Takođe, stručni štab ima ogroman udeo u ovoj pobedi ", rekao je Boaći novinarima u Kelnu.

Sve navijače Crvene zvezde može da raduje činjenica da Boaći teže povređen, uprkos tome što je ranije napustio teren.

"To je bio samo jak grč koji sam osetio u nozi. Već sada se osećam dobro" Naredni meč u Ligi Evrope fudbaleri Crvene zvezde igraju na svom terenu protiv Arsenala.

"Ova pobeda nam je dodatno podigla samopouzdanje pred meč sa Arsenalom. Uvek govorim da uz disciplinu i odlučnost možete da se suočite sa svakim protivnikom", poručio je reprezentativac Gane i zahvalio se navijačima na sjajnoj podršci.

kurir.rs / kurir sport

foto: Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track