Najnovije vesti

(FOTO) DRAMA U JERUSALIMU: Navijači Izraela uleteli na teren sa noževima i krenuli ka španskom fudbaleru Isku! Policija uhapsila šestoricu
Foto: AP

šok na kraju utakmice

(FOTO) DRAMA U JERUSALIMU: Navijači Izraela uleteli na teren sa noževima i krenuli ka španskom fudbaleru Isku! Policija uhapsila šestoricu

Fudbal

Fudbaler Španije, Isko našao se u ozbilnoj situaciji posle meča sa Izraelom jer mu je prišao jedan navijač koji je navodno kod sebe imao nož.

Španija je u ponedeljak savladala Izrael u gostima minimalnim rezultatom, posle čega su na teren ušla šestorica domaćih navijača.

Policija je saopštila da su svi tinejdžeri, oni su uhapšeni, a kako prenose lokalni mediji, jedan koji je krenuo na Iska imao je kod sebe nož.

"On se brzo odvojio od grupe i krenuo da trči prema Isku. Dok mu je prilazio, nož mu je ispao iz ruku i policija ga je zaustavila pre nego što je stigao do fudbalera", piše dnevnik "Ynet".

1 / 5 Foto: Reuters

Vezista Reala je u igru ušao u 66. minutu, a "Ynet" je do saznanja došao od članova policije.

"Nismo sigurni da li je želeo da povredi nekog od fudbalera i to će biti predmet istrage. Svi detalji će biti provereni", rekao je jedan od pripadnika obezbeđenja.

Ipak, Fudbalski savez Izraela demantovao je ovakve navode.

"Prema informacijama koje imamo, ne postoji indicija da je neko od onih koji su uleteli na teren imao nož kod sebe. Ne znamo odakle se pojavila ova vest", kažu iz Saveza.

Portparol policije Miki Rosenfeld se potom obratio i izjavio da fudbaleri 'Crvene furije' nisu bili u opasnosti.

"Nije bilo bezbednosnih incidenata. Svakodnevne bezbednosne mere su bile na snazi sinoc – pre, tokom i posle utakmice", kazao je Rosenfeld.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Evo u kom će šeširu na žrebu biti reprezentacija Srbije

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...