ARSENAL NI U MISLIMA Milojević: Jedino nas Mačva zanima u ovom trenutku!
Foto: Dado Đilas

TRENER SMIRUJE STRASTI

ARSENAL NI U MISLIMA Milojević: Jedino nas Mačva zanima u ovom trenutku!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je svestan koliko interesovanje među zvezdašima širom regiona izaziva utakmica protiv Arsenala, ali da je njegov i fokus ekipe uvek na prvoj sledećoj utakmici, ovaj put protiv Mačve iz Šapca.

"Mačva je prošle godine dominantno završila Prvu ligu, vratili su se posle dugo vremena i to im je dodatni motiv. Ipak, bićemo sigurno maksimalno spremni i pozivam navijače da nas podrže u što većem broju jer nam puno znače", rekao je Milojević.

On je dodao da mora da bude realan jer utakmica u četvrtak protiv Arsenala je važna za zvezdaše i ceo region, ali da ne želi da priča o njoj.

"Tema je samo Mačva, prvenstvo nam je bitno. Kako utakmice idu tako ćemo i da se prebacujemo", rekao je Milojević i otkrio da za njega nema kombinovanog sastava, nego najboljih 11 u tom trenutku.

Prema njegovim rečima Abraham Frimpong i Rikardinjo zbog povreda u Kupu protiv Dinama iz Vranja neće biti u konkurenciji za naredne dve-tri utakmice.

Milojević je dodao da trenutno ne razmišlja o tome da li je ekipa mogla da osvoji više bodova, uz konstataciju da on ne zna koliko trenutno Zvezda ima bodova, i poručio da ga raduje forma Aleksandra Pešića i Luke Adžića.

"Uvek imam dilemu kada sastavljam tim, to je dobro, kao trenera posebno me raduje kada igrač asistira kao Pešić, a naravno da mi je drago zbog Adžićevih golova jer će mu značiti za sledeće utakmice".

Na zanimljivo pitanje kako bi ocenio svojih prvih 100 dana na "premijerskoj" funkciji u Zvezdi Milojević se nasmejao i rekao:

"Naravno da mogu bolje, u svakom segmentu. Čovek kad radi uvek treba da se trudi da bude bolje. Isto važi i za igrače moje "ministre". To je pravi pristup za svakog sportistu, da napreduje i bude bolji", zaključio je Milojević, koji je u Zvezdi ukupno 118 dana.

Utakmica 13. kola Superlige između Crvene zvezde i Mačve igra se sutra od 16 sati na stadionu Rajko Mitić.

kurir.rs / Tanjug

foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track