RASPRODATA MARAKANA: Ulaznica za Arsenal više nema! Delije spremaju spektakl
Foto: Dado Đilas

JOŠ DVA DANA DO UTAKMICE

RASPRODATA MARAKANA: Ulaznica za Arsenal više nema! Delije spremaju spektakl

Fudbal -

Crvena zvezda će u četvrtak protiv Arsenala imati podršku prepunog stadiona.

U utorak, dva dana pre utakmice trećeg kola Lige Evrope između Crvene zvezde i Arsenala, prodata je i poslednja ulaznica.

Svaka od 52.000 karata pronašla je svog vlasnika i karata više nema u prodaji. To je još jedna potvrda da se u Beogradu u četvrtak očekuje fudbalski spektakl.

"Ovim putem sve navijače koji nisu uspeli da dođu do ulaznice molimo za razumevanje, te da u sredu i u četvrtak, na dan utakmice, ne dolaze na blagajne i u klupske prostorije kako se ne bi stvarale bespotrebne gužve.

Još jednom podsećamo sve navijače koji planiraju dolazak sa decom da moraju imati karte i za decu. S obzirom na to da se radi o utakmici visokog rizika i da će tribine biti krcate, niko ko nema kartu neće moći da uđe na stadion. Takođe, apelujemo na sve posetioce da ne stoje na stepeništu jer će klub u tom slučaju snositi sankcije od strane UEFA", stoji u Zvezdinom saopštenju.

Crvena zvezda posle dva odigrana kola ima osvojena četiri boda, dok tim iz Londona za sada ima stopostotan učinak u grupnoj fazi takmičenja.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ko ima veći problem - Zvezda ili Arsenal?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track