Partizan može i na poljančetu

Avantura do Lige šampiona

Partizan može i na poljančetu

Fudbal -
Protivnici Partizana Valeta ili Lusitanos ugostiće crno-bele na skromnim stadionima

Svako igra u Evropi.Partizan bi u prvom evropskom izletu ovog leta mogao na seosko igralište ili zadovoljavajući stadion. Takva je situacija s terenima na kojima kao domaćini svoje rivale dočekuju Lusitanos iz Andore i Valeta s Malte.Ako je verovati tradiciji i kvalitetu, Partizan će verovatno na Maltu. Sastav Valete deluje daleko kvalitetnije, a klub mnogo organizovanije od poluamatera iz Andore. Na Malti crno-bele čeka nacionalni stadion Kvali, na kom igra reprezentacija Malte i koji može da primi čak 18.000 ljudi. Tribine ima sa sve četiri strane.Sasvim je druga priča s Lusitanosom, čiji stadion više liči na zdanje nekog seoskog kluba nego ekipe koja se svake godine takmiči u Evropi. Skromne tribine, i to samo na jednoj strani, te drveni krov i ograda jasno pokazuju da tim iz Andore neće na tom zdanju biti domaćin. Sve ekipe iz Andore, kao i reprezentacija, svoje mečeve u Evropi igraju na stadionu Komunal Andora la vela, koji ima kapacitet od 1.249 sedećih mesta i atletsku stazu.

Ovo je teren ekipe iz Andore
Ovo je teren ekipe iz Andore

Jagodince čeka luksuzJagodina će meč protiv kazahstanskog Ordabašija igrati na modernom gradskom stadionu Kažimukvan mungajcpasulji, kapaciteta 37.000 mesta.Vojvodina čeka boljeg između litvanske Suduve i letonske Daugave. Stadion Suduve je skromno zdanje sa 6.200 mesta i jednom natkrivenom tribinom, dok dom fudbalera Daugave ima kapacitet 4.100 mesta, pa svoje mečeve igraju u Rigi.

Valeta- Ime stadiona: Kvali- Kapacitet: 18.000Lusitanos- Ime stadiona:Estadi ajksoval- Kapacitet: 2.000Nacionalni- Ime stadiona: Komunal- Kapacitet: 1.249

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track