DŽERARDA JOŠ BOLI DOLAZAK SRBINA U JUNAJTED: Poludeo sam zbog Matića!
Foto: Reuters, Fonet/AP

ISKREN

DŽERARDA JOŠ BOLI DOLAZAK SRBINA U JUNAJTED: Poludeo sam zbog Matića!

Fudbal -

To je jedini igrač zbog čijeg sam transfera na Old Traford rekao: „O ne, samo to ne!“ Bio sam u šoku kao fan Liverpula, priznao je legendarni fudbaler "redsa"

Stivena Džerarda i dalje boli glava zbog Nemanje Matića.

Ni mesecima nakon što je Srbin potpisao za Junajted legendarni as Liverpula ne može da veruje da ga voljeni klub nije doveo u svoje redove.

Duge noge za igranje

- On je jedan od najtežih protivnika protiv kog sam igrao. Ima duge noge, dobar je i u vazduhu, trudi se, nadmeće, uvek ubaci nogu gde treba. Može da trči, veoma je agresivan i sa loptom i bez nje, probije se i uhvati te - rekao je sa oduševljenjem Džerard britanskim medijima, a onda otkrio kako je reagovao kada je saznao da će Nemanja Matić karijeru nastaviti u dresu „crvenih đavola“.

foto: Profimedia

Pretnja crvenima

- Nisam mogao da verujem da ga je Čelsi pustio i bio sam u šoku kad je potpisao za Junajted. Mislim da je od svih igrača koji su došli u Mančester poslednjih godina, on je jedini zbog kog sam rekao: „O ne, samo to ne!“ - izjavio je Džerard, koji sada sa aspekta navijača Liverpula gleda na Matića kao na pretnju svom klubu.

Anja Vukašinović

Bakajoko realan

NE MOGU DA IGRAM KAO NEMANJA

Fudbaler Čelsija Timue Bakajoko izjavio je da ne treba očekivati od njega da zameni Nemanju Matića:

- Nisam ovde da bih zamenio Matića, ne mogu to. On je igrač kog veoma cenim, odličan je. Ne želim da radim ono što je radio Matić samo zbog toga što igramo na istoj poziciji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Makabi skupo plaća uvredu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track