(VIDEO) OBJASNILA JE! Baka oduševljena bravurom Edina Džeka opisuje kako je izgledao gol: Onako muški, fudbalski, samo špicem prebaci...
Foto: Printscreen

smešno do suza

(VIDEO) OBJASNILA JE! Baka oduševljena bravurom Edina Džeka opisuje kako je izgledao gol: Onako muški, fudbalski, samo špicem prebaci...

Fudbal -

Efektan pogodak Edina Džeka protiv Čelsija u meču Lige šampiona na urnebesan način opisala je jedna baka.

Nema sumnje da se nana Sada itekako razume u fudbal, a tek koliko prati rad Edina Džeka dovoljno govori način na koji je opisala efektan pogodak bosanskog reprezentativca koji do sada u karijeri nije postizao mnogo puta.

Snimak koji je za kratko vreme osvojio region napravili su Sadini unuci koji su takođe bili oduševljeni kako baka opsuje pogodak Edina Džeka.

"Kako je Džeko dao gol. Sad je napad dole. I ide Džeko, on ti je samo da golove daje. I onaj oduda centrira, sad on, vidi, lopta ide, Nino, on ide i sam' je 'vako špicem. Ali, znaš kako, onaj snimak, onaj muški fudbalski. Sam' je špicem prebaci, prstima, na prvu. Nino, kakva je ona slika… Eurogol, eurogol! Drugi je glavom, te sam ja navikla golove, ali Nino, ovo… Prošli su oni centar, iz dubine, i on je samo 'vako… – opisala je neverovatan pogodak bosanskog reprezentativca nana Sada.

A kako je gol izgledao pogledajte u snimku:

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track