POJEDINCI SU OPTEREĆENI PARTIZANOM Vuletić žestoko odgovorio Zvezdi: Protivnici su razum, čast, moral
Foto: Nebojša Mandić, Dado Đilas

odgovor na saopštenje crvene zvezde

POJEDINCI SU OPTEREĆENI PARTIZANOM Vuletić žestoko odgovorio Zvezdi: Protivnici su razum, čast, moral

Fudbal -

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić reagovao je na saopštenje Crvene zvezde povodom dešavanja na utakmici u Čačku i izjavio da je pojedinci iz tabora večitog rivala opterećeni Partizanom, sudijama i Fudbalskim savezom Srbijem.

"Čini se da patološko ponašanje inspiratora i autora saopštenja, koje je pristiglo par minuta posle odigrane Partizanove utakmice, ukazuje na opsesivno-kompulsivnu obuzetost autora Partizanom, sudijama i FSS-om, što je jedina dosledna konstanta njega i njegovog prethodnika. Razumem teško stanje duha u kojem se pišu hitna saopštenja, pa se u jednoj sezoni jedan isti sudija naziva oličenjem kvaliteta, a u narednoj oličenjem diletantizma, pa se u jednoj sezoni titula izgubi direktnim porazima od Partizana i Voždovca, a u narednoj već poziva na slavnu prošlost, jer je sadašnjost krajnje bleda, a budućnost mučno neizvesna", poručio je Vuletić u izjavi dostavljenoj medijima.

Vuletić je dodao da rukovodstvo Crvene zvezde ima tri protivnika koji su, kako je naglasio, zdrav razum, čast i moral.

"Partizan nije Crvenoj zvezdi protivnik, već sportski rival. Nažalost, autor hitnog saopštenja ima više protivnika od dva lažno navedena. Ljuti protivnici su mu zdrav razum, čast i moral", zaključio je Vuletić.

Tanjug, foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track