ILIEV BESAN ZBOG ZVEZDINOG SAOPŠTENJA I OTKRIVA: Rođak Zvezdana Terzića je član Sudijske komisije, to svi znamo!
Foto: Marina Lopičić

oglasili se crno-beli

ILIEV BESAN ZBOG ZVEZDINOG SAOPŠTENJA I OTKRIVA: Rođak Zvezdana Terzića je član Sudijske komisije, to svi znamo!

Fudbal -

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev ističe da brani isključivo pobedu Partizana, a ne sudiju Novicu Anđelovskog, niti Savez i napominje da tenzije u srpskom fudbalu podiže samo jedan čovek.

Mnogo bure izazvala je pobeda Partizana protiv Borca u Čačku, gde je Zoran Tošić pogotkom iz slobodnog udarca u 97. minutu zatresao mrežu i doneo trijumf crno-belima.

Nije prošlo ni sat vremena, odmah se Crvena zvezda oglasila saopštenjem u kome je osula drvlje i kamenje na sudiju Novicu Anđelovskog, ali i na Partizan i FSS istakavši da je to deo plana da se Zvezda spreči da bude šampion, navodeći da se isti scenario dogodio i u prethodnoj sezoni.

- Ne branim sudiju, ovde branim pobedu Partizana. ne želim da nam se stavlja nešto, pogotovo za prošlu godinu, kada su svi svesni kako je izgledala. Šta je sporno na ovoj utakmici? Hoćemo da analiziramo? Prvo, svi znamo da je rođak gospodina Zvezdana Terzića u Sudijskoj komisiji FSS-a.

Sudijska komisija FSS-a je sastavljena od tri člana (Milan Karadžić, Rade Đurović, Dejan Filipović), a Iliev nije želeo da otkrije o kome se radi.

- Nije bitno ime, bitno je da je čovek koji je u srodstvu sa Terzićem u Sudijskoj komisiji. Voleo bih da Sudijska komisija analizira penal. Da li je bio ili nije? Svi smo videli da je bio. Nebitno je da li se svira u 2. ili 88. minutu, jedanesterac je jedanaesterac. Ja ovde vidim da samo jedna strana diže tenziju, i to čini samo jedan čovek. Zašto neke svoje... prebacuje na nas? Od kako sam sportski direktor Partizana, nikada nikog nismo napadali, samo smo odgovarali na napade - rekao je Iliev.

kurir.rs / Telegraf, D.Uštević

foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li su fudbalske sudije potrošna roba za jednokratnu upotrebu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track