ČELSI STRAHUJE OD SRBINA: Nek se ponovi GOOLAROV
Foto: EPA

Spektakl u Rimu

ČELSI STRAHUJE OD SRBINA: Nek se ponovi GOOLAROV

Fudbal -

Mečevima četvrtog kola večeras (20.45) nastavlja se Liga šampiona, a dosta uzbuđenja očekuje se u Italiji, gde navijači Rome kliču Aleksandru Kolarovu

Liga šampiona nikad nije imala bolji start nego ove sezone, pa se tako s pravom očekuje još jedno golgetersko veče. U centru zbivanja i ovoga puta mogli bi da budu Srbi, pre svih Aleksandar Kolarov.

Naš reprezentativac je pre dve nedelje bio jedan od boljih u remiju Rome i Čelsija, dao je gol u Londonu, a zajedno s Edinom Džekom juče i danas ponovo je krasio strane italijanskih novina. Navijači „vučice“ priželjkuju da ponovo proradi balkanska veza kako bi Roma smakla Čelsi s trona C grupe elitnog takmičenja.

Dobar meč trebalo bi da bude viđen i u Mančesteru, gde Junajted opet igra s Benfikom. U prošlom kolu tim Nemanje Matića pobedio je Portugalce s 1:0 zahvaljujući nespretnoj intervenciji mladog srpskog golmana Mileta Svilara, koji je s loptom u rukama ušao u sopstveni gol. Čak su i asovi Mančestera posle tog meča tešili našeg novog reprezentativca, koji je oborio rekord Ikera Kasiljasa kao najmlađi golman u istoriji Lige šampiona sa 18 godina, jednim mesecom i 22 dana.

Goleada se očekuje i u Parizu, gde skupoceni tim s Parka prinčeva dočekuje Anderleht, koji još nije zatresao mrežu u ovosezonskoj Ligi šampiona.

Kurir / E.K.

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li su fudbalske sudije potrošna roba za jednokratnu upotrebu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track