JEDAN OD KANDIDATA ZA SELEKTORA SRPSKIH ORLOVA Robert Prosinečki: Nisu me zvali sa Terazija, nacionalno opterećenje nemam
Foto: AP

NE ŽELI DA RADI NA BALKANU

JEDAN OD KANDIDATA ZA SELEKTORA SRPSKIH ORLOVA Robert Prosinečki: Nisu me zvali sa Terazija, nacionalno opterećenje nemam

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da ga niko nije zvao iz Beograda i ponudio mesto selektora Srbije, ali i da jeste ne bi prihvatio jer mu je dosta Balkana.

"Neću biti selektor Srbije, dosta mi je rada na ovim prostorima. Moji su svi planovi vezani za to da preuzmem klub i to negde u Evropi", izjavio je Prosinečki.

Doskorašnji selektor Azerbejdžana dodao je da, kada god se isprazni neko mesto u Zagrebu ili Beogradu mediji uvek njega izvuku kao kandidata.

"Iskreno, umoran sam od toga, tih priča. Šta god izjavim, druga će strana komentarisati, vagati. Da se razumemo, nacionalno opterećenje nemam. Na pitanje jesu li me zvali s Terazija odgovor je "ne"", istakao je nekadašnji hrvatski reprezentativac.

Srbija je od juče zvanično bez selektora nakon sto je sporazumno raskinut ugovor sa Slavoljubom Muslinom, a kao kandidati za njegovog naslednika spominju se i Dragan Stojković Piksi, Ivica Jovanović, Vladimir Vajs, ali i Veljko Paunović.

kurir.rs / Tanjug

foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li je on novi selektor Srbije?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track