U ČAST MILUTINA ŠOŠKIĆA: Popularna Blatuša od danas nosi naziv po legendarnom golmanu crno-belih
Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

SVEČANO OTVOREN TEREN SA VEŠTAČKOM TRAVOM

U ČAST MILUTINA ŠOŠKIĆA: Popularna Blatuša od danas nosi naziv po legendarnom golmanu crno-belih

Fudbal -

Nekada popularna Blatuša, od danas zvanično nosi ime "Milutin Šoškić", po legendi jugoslovenskog i evropskog fudbala, kao i legendarnom golmanu FK Partizan.

Sa željom da budući naraštaju budu informisani o istoriji i tradiciji kluba, kao i da im grupni i uspesi pojedinaca budu podsticaj za njihove buduće uspehe, otkrivena je i bronzana info tabla Milutin Šoškić na samom ulazu na teren.

foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

Svečanom otvaranju i imenovanju, kao i postavljanju info ploče, prisustvovali su počasni predsednik FK Partizan g. Ivan Ćurković, predsednik FK Partizan g. Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev, kao i igrači Partizana i istaknuti članovi kluba Ljubiša Tumbaković, golmani Vladimir Stojković i Goran Pandurović, šef stručnog štaba Miroslav Đukić, kapiten Saša Ilić i drugi…

foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

Milutin Šoškić je za FK Partizan nastupao od 1955-1966. godine (410 mečeva, 10 golova). Za FK Keln je branio od 1966-1971. godine uz 65 nastupa. Za Nacionalni tim je ubeležio 50 nastupa, kao i jedan za tim sveta.

1 / 7 Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

kurir.rs / kurir sport

foto: FK Partizan

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li je on novi selektor Srbije?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track