TRENER MARSEJA BRANI FRANCUZA: Evra je iskusan igrač, ne sme da reaguje na uvrede
Foto: AP

PATRIK NOKAUTIRAO NAVIJAČA

TRENER MARSEJA BRANI FRANCUZA: Evra je iskusan igrač, ne sme da reaguje na uvrede

Fudbal -

Trener fudbalera Marseja Rudi Garsija rekao je da je Patrik Evra iskusan igrač i da nije smeo da reaguje na uvrede i napadne navijača francuskog kluba uoči meča sa Gimaraešom u Ligi Evropa.

"Patrik je više nego iskusan fudbaler i ne sme tako da reaguje. Mi ne smemo da reagujemo na uvrede, toliko strašne i neverovatne, jer one dolaze od samo jednog navijača", rekao je Garsija. Fudbaler Marseja Patrik Evra zaradio je crveni karton pre početka utakmice protiv Gimaraeša u Ligi Evropa pošto je nogom u glavu udario jednog navijača francuskog kluba.

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda je meč trebalo da počne sa klupe za rezervne igrače, ali nije dočekao prvi zvižduk sudije.

Francuski Ekip navodi da su navijači Marseja, koji su bili odmah pored terena, tokom zagrevanja vredjali Evru. On je prvo prišao navijačima da porazgovara sa njima, ali je "situacija vrlo brzo eksplodirala" pa je Evra nogom udario u glavu jednog navijača.

Evra je dobio crveni karton zbog toga, a sigurno ga čeka i kazna UEFA.

Britanski mediji navode da njegov kung-fu udarac neopisivo podseća na ono što je uradio Erik Kantona u dresu Junajteda 1995. godine.

Trener Marseja je o navijaču koji je vredjao Evru naveo: "On nije navijač Marseja, jer ne možete vređati svoje igrače, morate da budete uz njih".

Marsej je na kraju izgubio meč od Gimaraeša sa 1:0.

Evra (36), koji je sa Mančester junajtedom osvojio pet titula u Premijer ligi, u Marsej je stigao januara ove godine iz Juventusa.

On je, međutim, ove sezone upisao samo dva nastupa za Marsej u svim takmičenjima.

kurir.rs / Beta

foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prvi žuti mu prećutao, posle drugog ga - patosirao! Trener amatera tuče sudiju kao profi bokser!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track