PSŽ i Monako demolirali protivnike 100. gol Kavanija

Francuska liga

PSŽ i Monako demolirali protivnike 100. gol Kavanija

Fudbal -

Ubedljive pobede fudbalera Pari Sen Žermena protiv Anžea i Monaka u duelu sa Genganom, obeležile su 12. kolo francuske Lige 1

Vodeće ekipe francuskog šampionata ne znaju za milost, a snagu su demonstrirale i protiv večerašnjih takmaca. Parižani su u Anžeu, na zapaadu Francusske, domaćima ubacili pet lopti u mrežu. Strelci su po dva puta bili Mbape i Kavani, a jednom se upisao i Draksler.

Još ubedljiviji je bio Monako protiv Gengana. ”Kneževi” su se poigravali sa protivnikom koga su ispratili sa pola tuceta u mreži. Kariljo i Traore po dva puta, te Keita i Fabinjo po jednom, tresli su mrežu švedskog golmana Jonsona.

Nant pod vođstvom trenera Ranijerija igra odlično, a večeras je savladao Tuluz sa 2:1. Golove za domaćina, koji je trenutno na trećem mestu, postigli su Tomason i Argentinac Sala, dok je za goste strelac bio Blin.

Pobednika nije bilo u Monpeljeu, a oba gola pala su u poslednjih deset minuta. Domaći su poveli preko Sioa, a izjednačio je Avelar. Troa je iskoristio činjenicu što je Strazbur od 30. minuta igrao bez isključenog Da Koste, i u nastavku postigao tri gola za ubedljivu pobedu.

Anže – PSŽ 0:5 (0:3)

Monako – Gengan 6:0 (4:0)

Monpelje – Amien 1:1 (0:0)

Nant – Tuluz 2:1 (1:0)

Troa – Strazbur 3:0 (0:0)

Nedelja, 05.11.

15.00 Nica – Dižon

17.00 Marsej – Kaen

17.00 Mec – Lil

21.00 Sent Etjen – Lion

Odigrano u petak:

Ren – Bordo 1:0

Kurir sport, Foto: Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track