(VIDEO) ZVEZDINA GOL MAŠINA: Joveljić šest puta zatresao mrežu i dao 30 pogodaka na 13 mečeva
Foto: Crvenazvezdafk.com

DEČKO KOJI OBEĆAVA

(VIDEO) ZVEZDINA GOL MAŠINA: Joveljić šest puta zatresao mrežu i dao 30 pogodaka na 13 mečeva

Fudbal -

Omladinci Crvene zvezde zabeležili su novu pobedu, a fudbaler Dejan Joveljić postigao je čak šest golova.

Neverovatnu formu, talenat, ali i klasu kada je u pitanju njegov uzrast, Joveljić pokazao je i u utakmici protiv Radničkog iz Pirota koju su dobili sa 7:2. Gosti iz Pirota nisu imali rešenja za mladog napadača koji je nakon ove utakmice stigao do nestvarne brojke od 30 golova i to na samo 13 mečeva koliko je odigrao za omladince ove jeseni.

Crvena zvezda je na ovaj način zadržala prvo mesto na tabeli, a preostalo je da se odigra još jedno kolo pre nego što nastupi zimska pauza. Ukoliko zabeleži trijumf i na tom meču, Zvezda će prezimiti na čelu tabele.

Kada je reč o meču sa rivalom iz Pirota, odigranom na Adi Ciganliji uz arbitražu ženske sudijske trojke, pored Joveljića koji je bio strelac u 20, 37, 46, 54, 57 i 84. minutu, za crveno-bele se u listu strelaca upisao još i Bosić u 40. minutu, dok su Radenković u 43. i Milojković u 70. zatresli mrežu crveno-belih.

Crvena zvezda je nastupila u sastavu Gordić, Janković (od 70. Kostić), Terzić, Tomić, Eraković (od 58. Kojić), Jokić, Bosić (od 59. Stanojev), Kovač, Nikolić (od 84. Đorđević), Gavrić (od 81. I. Ilić), Joveljić, a gostujući Radnički u sastavu: Cvetanović, Nikolić, Kamenović (od 81. Ćirić), Tričković, Divljački (od 58. Milojković), Cvetković, Đorđević (od 81. Filipović), Radenković, Lučić, Jovanović, Bogdanović (od 58. Petrović, od 81. Jovanović).

Kurir sport, Foto: crvenazvezdafk.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO:Ovo je razlika između Srba i Amerikanaca. Oni zarađuju i od poraza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track