MITROVIĆ BESAN NA NJUKASL: Propustiću Mundijal jer ne igram!
Foto: EPA

Gubi živce

MITROVIĆ BESAN NA NJUKASL: Propustiću Mundijal jer ne igram!

Fudbal -

Srpski napadač se žali što ne igra i poručuje treneru i upravi engleskog kluba da zbog njih može da ostane bez forme za Svetsko prvenstvo

Mitru je prekipelo. Srpski fudbalski reprezentativac i igrač Njukasla Aleksandar Mitrović besan je na trenera Rafu Beniteza i plaši se da zbog neigranja u klubu neće biti spreman za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Umesto da je na terenu, Mitrović premijerligaške mečeve svog kluba gleda s klupe i to ne želi više da trpi.

- Strpljiv sam, ali videćemo. I moje strpljenje je na izmaku. Želim da igram. Želim da budem na terenu. Videćemo - rekao je Mitrović za medije sa Ostrva.

foto: Reuters

Popularni Mitrogol presrećan je zbog plasmana naše zemlje na Mundijal, ali strahuje da će ga tretman koji Rafa Benitez ima prema njemu koštati odlaska u Rusiju.

- To je velika stvar za celu moju zemlju, moju porodicu, za sve igrače iz Srbije, za naš narod. A ako hoćeš nešto da uradiš, moraš da budeš spreman. Da bi bio spreman, moraš da igraš i daješ golove. I to je to - iskren je Aleksandar.

On je dodao i da bi mu bilo žao da napusti klub jer ima poseban odnos s navijačima.

- Ne znam šta da kažem, ali vidim gde sam. Ovde sam i želim da budem ovde. Volim ovaj klub. Od početka imam, ni sam ne znam zašto, neverovatan odnos s navijačima. Ja volim njih, oni vole mene. Njukasl mi je u srcu. Tu će i ostati čak i ako odem. Ali želim i da igram. Videćemo - zaključio je Aleksandar Mitrović.

Kurir / Anja Vukašinović

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Šta bi naši fudbaleri uradili kada bi saznali da im trener ima kancer?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track