MISLE NA SVOJE ČLANOVE Fudbalski savez Beograda poklonio klubovima najneophodniju opremu
Foto: Profimedia

NAJMLAĐI U PRVOM PLANU

MISLE NA SVOJE ČLANOVE Fudbalski savez Beograda poklonio klubovima najneophodniju opremu

Fudbal -

Fudbalski savez Beograda je svojim članovima poklonio 300 trenažnih fudbalskih lopti, koje su po svojim standardima prevashodno namenjene mlađim kategorijama.

"Fudbalski savez Beograda je savez koji ima najviše ekipa u takmičenjima mlađih kategorija i gde se na teritoriji užeg dela grada svakog vikenda odigra vise od 200 utakmica. Stoga se trudimo da na svaki način pomognemo klubovima koji rade sa najmlađim fudbalerima kako bismo najpre podigli kvalitet rada sa decom i pružili im alternarivu. Pored ovog kontigenta lopti uručeno je i 40 medicinskih torbi sa kompletom medicinskih sredstava klubovima Prve beogradske lige. Ovo današnje okupljanje je iskorišćeno I da se uruče pehari prvacima liga mlađih kategorija a kompletan doživljaj su upotpunili i naši najmlađi članovi koji učestvuju u Ligi pretpetlića FS Beograda", rekao je generalni seksretar FSB Mirko Gluščević.

Predsednik FSB Dušan Mrakić je napomenuo da ova organizacija svakodnevno misli na svoje članove.

"Završnicu polusezone smo iskoristili da naše klubove obradujemo fudbalskim loptama i medicinskim torbama, koje su se u razgovoru sa klubovima izdvojile kao najneophodniji rekviziti za obavljanje svakodnevnih sportskih aktivnosti. Potrudili smo se da oprema bude visokog kvaliteta kako bis se što duže mogla koristiti. Raduje me da smo se danas okupili u ovako velikom broju i želim da najavim da će se akcija podele sportske opreme ubrzo nastaviti sa željom da se podstakne razvoj beogradskog fudbala", rekao je Mrakić .

kurir.rs / kurir sport foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track