(VIDEO) VULETIĆ GO DO POJASA SE VALJA PO SNEGU, GROBARI TRAŽE NJEGOVU OSTAVKU: Briga me za zimu, briga me za sneg, krzno mi je toplo...
Foto: Printscreen

opustio se

(VIDEO) VULETIĆ GO DO POJASA SE VALJA PO SNEGU, GROBARI TRAŽE NJEGOVU OSTAVKU: Briga me za zimu, briga me za sneg, krzno mi je toplo...

Fudbal -

Potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić ponovo je u žiži javnosti, ali ne zbog fudbala, nego performansa na snegu.

Pojavio se snimak Vuletića koji je samo u šortsu i papučama istrčao na sneg i počeo da se valja po njemu.

Čelnik srpskog šampiona je veselo pevušio pesmicu o malom medvedu.

- Briga me za zimu, briga me za sneg, krzno mi je toplo, ja sam pravi medved - pevao je Vuletić.

Navijači Partizana sa Kosmeta zatražili su ostavku Vladimira Vuletića, zbog

snimka valjanja u snegu koji se pojavio na internetu.

"Zgražavajući se od nepristojnog, dečjeg i cirkuzantskog ponašanja potpredsednika FK Partizana Vladimira Vuletića, i ogorčeni na njegov nekulturan i krajnje nemoralan odnos prema FK Partizanu kada FK Partizan postiže sjajne rezlutet na evro-sceni, zahtevamo kao moralni čin hitnu neopozivu ostavku Vladimira Vuletića na mesto potpredsednika.

Naš voljeni klub trenutno beleži blistave evropske uspehe i vraća se na put stare slave, u skladu sa tim od crno-bele armije se očekuje da se svaki njen vojnik ponaša savesno i odgovorno. Međutim, potpredsednik FK Partizana Vladimira Vuletića je cirkuzantskim ponašanjem pokazao da nije dosledan da predstavlja naš voljeni klub. Ovim štitimo sav crno-beli svet i našu crno-belu familiju, sa željom da naš voljeni klub bude ponos svih nas u crno-belom", navodi se u saopštenju navijača Partizana sa Kosmeta.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Da li je večiti derbi i dalje svetkovina srpskog fudbala?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track