Najnovije vesti

(KURIR TV) OTKRIVAMO KO SU HRVATI MASAKRIRANI U TUČI GROBARA: Splićanima razbijene glave, polomljeni nosevi i zubi, isečene uši...
Foto: Beta/Branislav Božić

unakaženi na večitom derbiju

(KURIR TV) OTKRIVAMO KO SU HRVATI MASAKRIRANI U TUČI GROBARA: Splićanima razbijene glave, polomljeni nosevi i zubi, isečene uši...

Fudbal

Hrvatski državljani koji su učestvovali u neredima na stadionu u Humskoj, tokom 156. večitog derbija, doživeli su teške telesne povrede.

Na VMA u Beogradu hospitalizovan je Splićanin Ante Firić, koji ima tešku kontuziju glave, nagnječenje mozga i ozbiljnu povredu šake.

Hrvatski mediji prenose da je među povređenim navijačima i Damir Tovarović, nekadašnji šampion u kik-boksu. Navodno on je na stadionu u Humskoj bukvalno masakriran. Teško su mu povređeni uvo i nos, izbijeni su mu zubi...

Ante Firić postao je poznat hrvatskoj javnosti pošto je završio u istražnom zatvoru zbog sumnje da je bio deo grupe koja je pretukla poznatog hvarskog ugostitelja. Među povređenim hrvatskim državljanima je i Damir Tovarović, nekadašnji državni šampion u kik-boksu.

Zanimljivo, ni Firić ni Tovarović, kao ni ostali Hrvati koji su učestvovali u neredima nisu deo hrvatske navijačke scene.

Kurir sport, foto: Beta/Branislav Božić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT! VEČITI DERBI VIŠE NIJE SVETKOVINA NAŠEG FUDBALA! Mirnije bi bilo da je odigran u zatvorima Paname ili Hondurasa!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...