ČAST ZA GOLGETERA PARTIZANA: Tavamba potpredsednik kamerunskog kluba!
Foto: Dado Đilas

HIT Čast za golgetera Partizana

ČAST ZA GOLGETERA PARTIZANA: Tavamba potpredsednik kamerunskog kluba!

Fudbal -

Fudbaler iz Kameruna izabran u najuže rukovodstvo Ejgl Rojala, u kome je ljubimac Grobara počeo fudbalsku karijeru

Napadač Partizana Leandre Tavamba dobio je funkciju i postao potpredsednik kluba! Ne Partizana, već onog u kome je prvi put zaigrao fudbal.

Golgeter crno-belih izabran je za drugog čoveka Ejgl Rojala iz Kameruna, a on je na ceremoniji u gradu Dščang poručio da će pomoći klubu da postiže što bolje rezultate.

- Trudiću se da doprinesem koliko mogu da Ejgl Rojal ima uspešnu 2018. godinu - izjavio je na Leandre Tavamba prilikom promocije novog rukovodstva.

On je nedavno već povukao konkretan potez, pa je Ejgl Rojalu donirao oko 6.500 evra, što je za kamerunske prilike velika novčana pomoć. Interesantno je da je ovaj klub osnovan još 1932. godine, a nikada u svojoj istoriji nije uspeo da zabeleži značajniji rezultat. Prethodne sezone su završili na 14. mestu nacionalnog prvenstva, a imaju ambicije da se nađu u gornjem delu tabele. Ukoliko Leandre Tavamba bude uspešan funkcioner kao što je fudbaler, Ejgl Rojal može da se nada boljim rezultatima.

foto: Dado Đilas

I on funkcioner

BAMBI TOŠIĆ - PREDSEDNIK!

Tavamba nije jedini funkcioner iz redova crno-belih. I Zoran Tošić je rukovodilac fudbalskog kluba, ali je on postavljen za stepenicu više. Popularni Bambi je od letos predsednik Radničkog iz Zrenjanina. Njegova škola fudbala „Akademija Bambi“ je ostvarila saradnju sa Radničkim, pa nije čudo što je Tošić postao prvi čovek tog kluba.

Kurir / Predrag Gajić

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE PARTIZANOV PAMETAN IZBOR !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track