(VIDEO) SRBIN KAO SA DRUGE PLANETE: Sergej nezaustavljiv u trijumfu Lacija, asistirao za pobedu i plasman u polufinale kupa Italije
Foto: EPA/Claudio Peri

odličan

(VIDEO) SRBIN KAO SA DRUGE PLANETE: Sergej nezaustavljiv u trijumfu Lacija, asistirao za pobedu i plasman u polufinale kupa Italije

Fudbal -

Fudbaleri Lacija plasirali su se u polufinale Kupa Italije posle pobede nad Fiorentinom sa 1:0.

Sergej Milinković-Savić opet je imao zapaženu rolu, asistirao je kod jedinog gola Lacija u pobedi.

Srpski vezista, za koga se otimaju evropski velikani, bez ikakve sumnje najbolji je igrač Rimljana i to dokazuje iz utakmice u utakmicu.

Predsedniku Lacija, Klaudiju Lotitu biće zaista teško da ove zime da odbije napade evropskih velikana na sjajnog Srbina.

Lacijali su odlično o tvorili meč, već u 6 minutu su postigli pogodak. Sergej je sa sredine terena povukao loptu do šesnesterca i uposlio saigrača, Senada Lulića kome nije bilo teško da pogodi donji desni ugao za vođstvo, ispostaviće se na kraju i konačnih 1:0.

SMS je u prvom poluvremenu imao i nekoliko sjajnih poteza i dva odlična šuta, a to je bilo dovoljno da ga navijači okarakterišu kao fudbalera "sa druge planete".

Naredni rival Laciju na putu za trofej biće pobednik iz milanskog derbija Milan - Inter, koji je na programu danas od 20.45.

Za nebesko-plave meč je odigrao i Dušan Basta, dok je Nikola Milenković takođe odigrao ceo meč za Fiorentinu.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: EPA/Claudio Peri

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: NEĆE VALJDA Mesi u ovome da igra !?! Najružniji dresovi u istoriji fudbala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja