ZEMLJA U KOJOJ SE POŠTUJE ZAKON: Ovako Englezi rešavaju problem primitivaca na stadionu
Foto: AP

TAKO SE TO RADI

ZEMLJA U KOJOJ SE POŠTUJE ZAKON: Ovako Englezi rešavaju problem primitivaca na stadionu

Fudbal -

Utakmica 22. kola engleske Premijer lige između Vest Hema i Vest Bromvič Albiona (2:1) ostala je u senci skandala koji je izazvala prosoba koja se predstavlja kao pristalica domaćeg tima.

Vezni fudbaler Vest Bromvič Albiona Džejk Livermur (28) našao se na meti osobe koja je engleskog reprezentativca vređala pominjanjem mrtvog deteta.

Džejk Livermur je pre tri godine doživeo težak udarac pošto mu je preminuo sin, a nečovek sa tribina znao je gde treba da udari i šta će izbaciti iz takta igrača protivničkog tima.

Livermur je izašao sa terena nakon 60 minuta igre, a obezbeđenje je morao da sprovede veznog fudbalera u tunel ali tu nije bio kraj.

"Jedino što znam i što sam video jeste da je Džejk završio na tribinama i to me je jako uznemirilo. Očigledno je da ne želite da vidite igrača na tribini. Nikada to ne bi uradio da nije bio žestoko isprovociran", rekao je Alan Pardju posle utakmice.

Srećom, obezbeđenje na stadionu uspelo je da udalji čoveka koji je vređao Livermura, a danas je posao dovršen time što je Vest Hem identifikovao pomenutu osobu.

Fudbalska asocijacija pokrenula je istragu i zatražila da se sve strane izjasne, a Vest Hem će po završetku postupka najverovatnije izreći zabranu dolaska na stadion čoveku koji je izazvao incident. Očekuju se i zvanične izjave Džejka Livermura i Vest Bromvič Albiona.

Kurir sport / Sportske.net

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE ZVEZDIN JANUARSKI RASPORED. Da li je to normalno?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track