TRENER ZVEZDE OTVORENO O POJAČANJIMA: Ben je van ritma, Hajdinu je potrebno vreme!
Foto: FK Crvena Zvezda

Završena prva faza priprema

TRENER ZVEZDE OTVORENO O POJAČANJIMA: Ben je van ritma, Hajdinu je potrebno vreme!

Fudbal -

Trener fudbalera Zvezde Vladan Milojević sumirao je utiske na kraju prvog dela zimskih priprema na Kipru.

Fudbaleri Crvene zvezde danas se vraćaju u Beograd nakon odrađene prve faze zimskih priprema. Trener Milojević nije krio da je zadovoljan zalaganjem svojih fudbalera.

"Zadovoljan sam učinkom i motivacijom, kao i zalaganjem. U ovom trenutku smo malo u lakšoj poziciji nego letos, skoro svi igrači su ostali sa nama, i oni su navikli na mene i ja na njih. Sada kada se poznajemo, mnogo je lakše. Novi igrači su se dobro uklopili. Ben nije mnogo igrao, malo je van takmičarskog ritma, očekujem da će brzo i on biti na pravom nivou što se tiče fizičke pripreme. Hajdin je igrač kojeg smo uzeli jer je kvalitetan, jer je naše dete, dobro se uklapa i biće mu potrebno još vremena, ali nema tu nikakvih problema", rekao je Milojević.

I omladinci su su ostavili dobar utisak na šefa stručnog štaba lidera Superlige.

"Kod njih mi je mnogo bitno to što su profesionalci i dobri momci, žele da uče i da rade. Njihov talenat nije sporan, ali da bi bio pravi fudbaler i profesionalac, pored talenta moraš da budeš i dobar momak. Mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan njima, i eto, sada smo ih poveli na pripreme i oni su budućnost Crvene zvezde i na njih će se Zvezda u budućnosti oslanjati, i presrećan sam što ih imam", poručio je Milojević.

Kurir sport, foto: FK Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : BOAĆI I ČELSI - OVAKO STOJE STVARI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track