(VIDEO) BITI ILI NE BITI PITANJE JE SADA:Baloteli ne prestaje da šokira! Krenuo na časove glume, a uskoro u Šekspirovoj predstavi
Foto: Reuters

zašto uvek ja

(VIDEO) BITI ILI NE BITI PITANJE JE SADA:Baloteli ne prestaje da šokira! Krenuo na časove glume, a uskoro u Šekspirovoj predstavi

Fudbal -

Jedan od najkontroverznijih igrača sadašnjice podržao je klupsku akciju u kojoj će igrači njegovog kluba Nice glumeti u predstavi Vilijama Šekspira.

Klub je odlučio da podrži akciju Narodnog pozorišta u Nici, a svaki igrač nakon treniga je dužan da ide na časove glume kako bi što bolje ušao u ulogu.

Mario Baloteli je jedan od onih igrača koje ćemo uvek pamtiti pre svega zbog njegovog temperamenta, nego po fudbalskim majstorijama, ioako njegov igrački kvalitet niko ne može da ospori.

Ipak konačno je dobio priliku da pokaže i svoju humanu stranu, i nije razočarao.

Svi fudbaleri Nice, pa i Mario, će učestvovati na lokalnom pozorišnom festivalu, gde će glumeti u predstavi Vilijama Šekspira, ''Oluja''.

Klub je hteo da da svoju podršku ovoj aciji,a kako je drugačije to mogao uraditi nego dodeliti svoje igrače. Franuski klub će izvesti svoju interpretaciju poznate Šekspirove drame ''Oluja'', a nema sumnje da će igrači dati sve od sebe da to izgleda što bolje.

Na plakatima u Narodnom pozorištu u Nicu stoji slika fudbalera istoimenog kluba sa čuvenim Šekspirovim rečima - '' Biti ili ne biti'', a umesto lobanje ovaj igrač drži loptu.

Inicijativa je za svaku pohvalu, i nema sumnje da će igrači na daske koje život znače izaći sa istim žarom kao i na teren.

Kurir sport

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track