ZVEZDIN NAPADAČ U RUKAMA ISCELITELJKE: Doktorka Marijana pokušava da spremi Boaćija za CSKA
Foto: Printskrin Tviter

posle svetskih zvezda

ZVEZDIN NAPADAČ U RUKAMA ISCELITELJKE: Doktorka Marijana pokušava da spremi Boaćija za CSKA

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći je posle povrede lista saslušao dijagnozu lekara i ekspresno se uputio za Beograd gde ga čekaju intenzivne terapije.

Specijalni izveštač Kurira iz Turske - Aleksandar Radonić

Cilj je da bude spreman za prvi meč 1/16 finala Lige Evrope 13. februara na Marakani protiv CSKA.

Povreda lista zahteva strogo mirovanje i terapiju u koju će biti uključena i isceliteljka Marijana Kovačević, čiji su rezultati u lečenju ovog tipa povreda nadaleko poznati i priznati.

- Proces regeneracije povređenog muskularnog tkiva odvija se neinzvanzivno po pacijenta, bez ikakvih kontraindikacija i alergijskih reakcija. Posle terapije, rezultati na doping testu su negativni na prisustvo zabranjenih supstanci u krvi i urinu. Posle tretmana u trajanju od jednog do sedam dana, mišićno tkivo je poptuno regenerisano, što se može proveriti snimkom magnetne rezonance ili ultrazvukom. Posle završetka lečenja, istog dana je spreman za normalan trening - garantuje uspeh u lečenju Marijana.

Marijanin metod lečenja je opšteprihvaćen i u Evropi odakle su u njenu ordinaciju poslednjih godina dolazili i svetski poznati fudbaleri (Džerard i Dijego Kosta su samo neki od njih) i odlazili zalečeni u većini slučajeva posle tretmana.

Kurir sport

Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizanov tim za Viktoriju. Ovaj deo tima je siguran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track