(VIDEO) ODMAH POČEO DA SE ISPLAĆUJE: Sančez postigao gol u pobedi Junajteda
Foto: Reuters

premijer liga

(VIDEO) ODMAH POČEO DA SE ISPLAĆUJE: Sančez postigao gol u pobedi Junajteda

Fudbal -

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na svom terenu Hadresfild sa 2:0, a debitantski gol u dresu "crvenih djavola" postigao je novajlija Aleksis Sančez.

Ekipa trenera Žozea Morinja je ovom pobedom takodje smanjila zaostatak za liderom Mančester sitijem na 13 bodova, koji je ranije danas na gostovanju igrao nerešeno 1:1 protiv Banrlija.

Mančester junajted poveo je golom Romelua Lukakua u 55. minutu na asistenciju Huana Mate, da bi Sančez svojim prvim pogotkom u dresu "crvenih đavola" postigao u 69. minutu nakon što je prethodno promašio jedanaesterac.

Hadersfild je nakon ovog poraza, petog uzastopnog u Premijer ligi u zoni ispadanja, odnosno na 18. poziciji sa 24 boda.

Sautempton je na gostovanju sa 3:2 posle preokreta pobedio Vest Bromvič Albion. Domaćin je poveo golom Ahmeda Hegazija u četvrtom minutu, da bi

Sautempton izjednačio golom Marija Lemine u 40, a preokret je doneo Džek Stefens samo tri minuta kasnije.

Gosti su pitanje pobendika praktično rešili u 55. minutu golom Džejmsa Vord-Prauza, a konačnih 2:3 postavio je Hose Rondon.

Sautemtpon je tako prekinuo seriju od 12 utakmica bez trijumfa u Premijer ligi i sada sa 26 bodova zauzimaju 14. mesto, dok je VBA poslednji sa 20.

Bornumt je takodje posle preokreta pobedio Stouk sa 2:1, a golove za trijumf postigli su Džošua King u 70. i Lis Muse u 79. minutu. Prethodno je Stouk poveo pogotkom Džerdana Šaćirija.

Brajton je sa 3:1 pobedio Vest Hem, dok su Lester i Svonsi igrali nerešeno 1:1.

Kurir sport / Beta

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Umalo vrat da mu slomi! Navijač hteo da proslavi gol, a fudbaler ga grdno zeznuo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track