Najnovije vesti

CSKA PRED DELIJAMA NA MARAKANI Džajić za Kurir: Odluka UEFA dobra opomena za sve koji vole Zvezdu
Foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

TREĆA ZVEZDINA ZVEZDA U ANTALIJI

CSKA PRED DELIJAMA NA MARAKANI Džajić za Kurir: Odluka UEFA dobra opomena za sve koji vole Zvezdu

Fudbal

Dragan Džajić doputovao je u Antaliju gde će ispratiti ostatak priprema Crvene zvezde. U razgovoru za Kurir, počasni predsednik kluba i legendarni fudbaler osvrnuo se na odluku UEFA da ipak dozvoli Zvezdi da 13. februara dočeka CSKA pred navijačima.


- Navijači u Srbiji su željni takvih utakmica, zato je dobro što je usvojena žalba Crvene zvezde. Dobro je i za klub. Ovo je velika opomena, svi koji vole Zvezdu sada bi trebalo da znaju da onako nešto ne sme da se ponovi - istakao je Džajić.


Treća Zvezdina zvezda dobro zna koliko je bitan faktor punih tribina.
- Nema diskusije da je Zvezda mnogo jača s publikom. To je dokazano više puta. Bilo bi dobro da protekne sve kako treba, jer jednom moraju da se izvuku pouke iz svega toga. Ambijent bez publike nikom ne ide u korist, to je onda kao da se igra utakmica ovde na nekom pomoćnom terenu u Antaliji. Ovo je definitivno veliki stimulans za sve - jasan je Dragan Džajić.


Bivši predsednik i direktor dao je podršku treneru Milojeviću i igračima, a na pitanje kakce su šanse protiv CSKA odgovorio je:

 

- Najvažnije je šta kaže Milojević, glupo da ja komentarišem tuim. Zvezda ima šanse na svakom meču, važno je samo da nema straha.

 

kurir.rs / Aleksandar Radonić

foto: kurir sport/Aleksandar Radonić

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR SPORT: Sa navijačima lakše, bez Kange teže. Ovako će Zvezda nadomestiti njegov izostanak

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...